Edmundas Kučinskas: „Dainininkas scenoje turi būti patinas“

„Man patinka moterys. Galbūt net turiu penkiolika metų jaunesnę draugę“, – „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Kitoks pokalbis“ intrigavo garsus estrados dainininkas Edmundas Kučinskas. Jis prisipažino, kad scenoje visuomet stengiasi būti patinu: vilioti klausytojas, priversti jas aikčioti ir net geisti mylimo atlikėjo. Apie visą tai iš moterų numylėtinio, atlikėjo E. Kučinsko lūpų – jau rytoj, penktadienį, 19.50 val. per „Lietuvos ryto“ TV.

Moterų numylėtinis E.Kučinskas su savo žmona susipažino naktiniame klube.<br>„Lietuvos ryto“ televizijos archyvo nuotr.
Moterų numylėtinis E.Kučinskas su savo žmona susipažino naktiniame klube.<br>„Lietuvos ryto“ televizijos archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 8, 2015, 9:38 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 5:11 PM

„Mano repertuare daugelis dainų yra apie meilę ir užlipęs ant scenos aš natūraliai virstu moterų viliotoju. Vyras dainininkas scenoje privalo būti patinu. Aš to nevaidinu, man tai gaunasi natūraliai“, – sakė dainininkas.

Tiesa, neseniai pasklido kalbos, kad braška E. Kučinsko ir jo žmonos Galinos santuoka. Paklaustas, ar tam įtakos turėjo nuolatinės gastrolės ir neišvengiamas gerbėjų dėmesys, Edmundas kaip įmanydamas bandė išsisukti nuo tiesaus atsakymo ir ėmė pasakoti savo meilės istoriją. Dainininkas su būsima žmona susipažino naktiniame klube, kur Galina dirbo šokėja. Jis atkakliai siekė merginos dėmesio ir sulaukęs vos 19 metų vedė. Edmundas tikino, kad Galina buvo ir yra jam skirtoji, todėl nei pavydo, nei nepasitikėjimo niekuomet nebuvo.

Vis dėlto, ėmęs atvirauti apie santuoką, atlikėjas laidos vedėjai Aušrai Kilkuvienei prisipažino, kad dabar abejoja savo sprendimu tuoktis tokiame jauname amžiuje. „Įsivaizduokit, aš buvau visai vaikas, 19 metų. Koks ten galėjo būti gražus gyvenimas“, – vėl mįslę užminė E. Kučinskas. Kalbėdamas apie dabartinius laikus, jis prisipažino nepritariantis ir dabartiniam žmonos darbui gelbėti beglobius gyvūnus: „Pasakysiu taip, man nepatinka gyvūnai, o jūs supraskite tai, kaip norite.“

Atvirai apie santuokoje išgyvenamus sunkumus ir moters etaloną, kuriam neatsispirtų, Edmundas Kučinskas – jau šį penktadienio vakarą laidoje „Kitoks pokalbis“ 19 val. 50 min. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.