„Šok su manimi“ paliko komisijos sukritikuota M. Linkytė

Šeštadienio vakarą televizijos žiūrovus prie ekranų ir vėl pritraukė skandalais išgarsėjęs TV3 šokių projektas „Šok su manimi“. Praėjusį savaitgalį šou palikus garsiausiams šalies transeksualui Agness Landau ir jos šokių partneriui Justui Žilinskui, šį kartą ant parketo pasirodė septynios poros.

Monika Linkytė ir Justas Bareišis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Monika Linkytė ir Justas Bareišis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-10 19:10, atnaujinta 2018-01-16 11:19

Po bendro, kibirkštį skeliančio šokio, šokių aikštelėje paeiliui savo visą savaitę ruoštus pasirodymus pademonstravo „Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Vytautas Viluckis, dainininkė Monika Linkytė ir Justas Bareišis, modelis Jolanta Leonavičiūtė ir Marius Gaižauskas, dainininkas Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė, šuolių į vandenį čempionas Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė, „TV pagalbos“ gelbėtoja Sandra Žutautienė ir Ernestas Monginas bei vestuvių organizatorius rekordininkas Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė.

Nuotaikingai prasidėjęs šou žiūrovams pateikė staigmeną – ant parketo pasirodė didžiulė projektų vedėjų Indrės Kavaliauskaitės ir Mindaugo Stasiulio nuotraukos – šmaikščios asmenukės.

Beje, laidos pradžioje M.Stasiulis pažadėjo, kad šeštadienio vakarą pasirodymu džiugins ir jo žavioji kolegė.

Šokėjus vertino Jūratė Norvaišienė, baletmeisteris Jurijus Smoriginas, stilistė Agnė Jagelavičiūtė ir šmaikštusis Vitalijus Cololo.

„Šį projektą vedu septintus metus. Šis projektas yra mano kūdikis – meilė ir džiaugsmas. O be baleto pramoginiai šokiai yra nulis“, - laidos pradžioje pasisakė aštraliežuvis J.Smoriginas.

Pirmieji šeštadienį ant parketo pasirodė „TV pagalbos“ gelbėtoja Sandra Žutautienė ir Ernestas Monginas – jie šoko pagal populiarią Tinos Turner dainą. Stiprų pasirodymą pademonstravusi pora šį kartą gavo pagyrų ir iš A.Jagelavičiūtės, kuri jiems yra negailėjusi ir aštrios kritikos dėl netinkamo įvaizdžio.

„Tai buvo tiesiog nuotabus įvaizdis. Ir Tinos Turner prieskonis buvo pilnai išpildytas. Pirmą kartą buvo tobulai pataikyta, pagal tai, kaip įsivaizduoju „Šok su manimi“ pasirodymus“, - sakė ji.

Fokstrotą šį kartą ant parketo pademonstravusi Jolantos Leonavičiūtės ir Mariaus Gaižausko pora sulaukė kritikos.

Chaltūra, lėkšta, nedirbate. Lakstote ir interviu dalinate… Tik nepradėkite verkti, bus pigu“, - kritikos negailėjo J.Smoriginas. Jam pritarė ir A.Jagelavičiūtė, rėžusi, kad iš šios poros tikisi kur kas daugiau.

Ypač daug komisijos pagyrų sulaukė R.Žiogo ir L.Diktanaitės pora. Jie ant parketo surengė tikrą šou, į pagalbą pasitelkė ne tik cirko artistus, bet ir gyvą pitoną. Ant vedėjos I.Kavaliauskaitės rankų patekęs gyvūnas sukėlė nemaža sumaišties komisijos gretose.

Gražuolė R. E. Mazurevičiūtė su savo partneriu Vytautu Viluckiu šeštadienio vakarą ča ča ča šokiui pasirinko popkaralienės Madonnos kūrinį. Į jos vaidmenį įsijautė ir pati „Mis Lietuva 2013“. Ji pasirodymui pasirinko išties gundančius drabužius.

„Operatoriai buvo išsižioję ir netgi pamiršo kai ką filmuoti“, - juokėsi M.Stasiulis.

Tačiau šiuo pasirodymu pasipiktino J.Smoriginas. „Aš parodžiau vienetą už vulgarumą, už Leonavičiūtės įvaizdžio plagijavimą. Ir man nepatiko, kad ji dainavo visą laiką. Kai mergina žiopčioja ir daro seksualius judesius...“, - piktinosi jis.

Kaip ir buvo žadėta, vakaro pabaigoje nuostabų pasirodymą surengė laidos vedėja I.Kavaliauskaitė. Net dešimt metų, nuo paauglystės nešokusi, ji pademonstravo itin puikius šokio įgūdžius.

Po visų pasirodymų, televizijos žiūrovų ir komisijos balsavimo lentelė nieko per daug nenustebino. Žiūrovams labiausiai patiko Sandros Žutautienės ir Ernesto Mingino šokis – jiems atiteko pirma vieta. O labiausiai žiūrovams neįtiko Monika Linkytė ir Justas Bareišis – jų pora liko paskutinė.

Galutinėje lentelėje pirmą vietą šeštadienio vakarą užėmė Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė. Deja, žiūrovų ir komisijos balsai lėmė, kad iš projekto vis dėl to turėjo pasitraukti Monika Linkytė ir Justas Bareišis.

Balsavimas – ir internetu

Primename, kad savo mėgstamiausias poras galima palaikyti balsuojant ne tik telefonu, bet ir internetu, prisijungus prie naujo „Šok su manimi“ puslapio. Jungiantis per savo paskyrą socialiniame tinkle „Facebook“ galima atiduoti balsą už patinkančią porą.

Balsavimas už konkrečią porą vyks tos poros pasirodymo metu, tad žiūrovai kviečiami akylai stebėti „Šok su manimi“ pasirodymus. Tereikia puslapyje paspausti mygtuką „Palaikau“ ir, vos tik atlikus šį veiksmą, internauto nuotrauka pasirodo TV3 televizijos eteryje – projekcijoje ant „Šok su manimi“ parketo. Pasibaigus pasirodymams, galutinėje lentelėje poros bus išdėliotos susumavus komisijos, žiūrovų skambučiais atiduotus ir internautų balsus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.