„Mis Lietuva 2014“ A. Kavaliauskaitė siekia tapti laidos vedėja

TV3 aktualijų infošou laidoje „Viral'as“ eterio vedėjos poziciją siekia užimti stiprios, rimtos, gražios ir filmavimo kamerų nebijančios ir Lietuvos pramogų pasaulyje puikiai žinomos merginos. Viena iš jų – „Mis Lietuva 2014“ Agnė Kavaliauskaitė.

Infošou laidos „Viral'as“ vedėja siekia tapti ir „Mis Lietuva 2014“ Agnė Kavaliauskaitė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Infošou laidos „Viral'as“ vedėja siekia tapti ir „Mis Lietuva 2014“ Agnė Kavaliauskaitė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 30, 2015, 10:38 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 3:14 PM

Prieš filmavimo kameras praėjusį penktadienį stojo ir Juozą Liesį kvotė seksualioji dainininkė Indrė Burlinskaitė. Dabar atėjo laikas savo jėgas išmėginti tituluotai gražuolei, „Mis Lietuva 2014“ nugalėtojai – A.Kavaliauskaitei.

Tituluota gražuolė tikino: „Prie kamerų jau esu šiek tiek pripratusi, todėl nebėra taip baisu. Dabar jaučiuosi gerai ir užtikrintai. Ne taip, kaip tuos pirmuosius kartus.“

Agnė pripažino, kad TV eteris jai – nauja patirtis: „Norisi išbandyti save nauju amplua, o dalyvauti atrankoje tam yra geriausias būdas.“

Paklausta, ar artimieji skatino ateiti į laidos vedėjos atranką, Agnė nedaugžodžiaudama atsakė: „Taip! Ne tik paskatino, bet ir palinkėjo sėkmės. Jie tiki, kad man turi pasisekti.“

Laidos „Viral’as“ vedėjos amplua jėgas jau spėjo išbandyti keturios merginos: Jolanta Leonavičiūtė, Greta Lebedeva, Justė Zinkevičiūtė, Indrė Burlinskaitė.

Atrankos dalyvių vis daugėja. Tačiau dar neaišku, kuri iš jų bus Mindaugo Papinigio ir Simo Stankaus kolege ir drauge ves TV3 laidą „Viral’as“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.