Vitalijus Cololo: „Pinigus išleidžiu antrą dieną po algos“

Graikiško kraujo turintis TV3 laidų vedėjas, humoristas Vitalijus Cololo prisipažino mėgstantis prabangą. „Kadangi esu graikas, mėgstu labai didelius ir nukrautus stalus, mėgstu labai brangias dovanas teikti, mėgstu gyventi plačiai... Todėl pinigus išleidžiu praktiškai antrą dieną po algos gavimo. Pinigų turi žmona, aš neturiu“, – juokėsi V.Cololo.

V.Cololo.
V.Cololo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 2, 2015, 11:15 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 9:33 AM

Vitalijui, kaip ir aibei kitų šalies žvaigždžių, prieš laidą skambino šmaikščioji ir nenuilstanti „Viral‘o“ vedėjo Mindaugo Papinigio Pasiutusi močiutė. V.Cololo prisipažino nuspėjęs, kad tai gali būti pokštas, bet dėl viso pikto ir iš pagarbos senam žmogui išklausė, ko senjorė nori.

„Mane močiutė pagavo ką tik po tiesioginio eterio – kaip tik važiavau iš automobilių aikštelės. Iš pagarbos senai moteriai turėjau nuraminti ją, pasikalbėti, – prisipažino TV3 laidos „Nuodėmių dešimtukas“ vedėjas. – Šiaip keistų skambučių nesulaukiu. Nuo vakaro per naktį man neprisiskambinsi. Aš visada išjungiu garsą, nes turiu draugų, kurie man skambina ir 4 val. ryto.“

Visas intriguojamas detales apie V.Cololo TV3 žiūrovai išgirs jau šį vakarą 19.30 val. Laidoje „Viral‘as" taip pat laukia atvira projekto „Šuolis“ dalyvio sportininko Remigijaus Morkevičiaus išpažintis apie klaidą, pakeitusią jo gyvenimą. Negana to, žiūrovams laidos kūrėjai parengė netikėtų istorijų iš visos Lietuvos: Kėdainiuose gyvenantį ir šiukšlyną savo kieme įkūrusį senuką, nekaltybės pardavėjo iš Alytaus istorijos tęsinį bei istoriją apie tai, kaip Vilniuje įsikūręs autoservisas nušvilpė gyvenamojo namo adresą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.