G. Drukteinis pasigedo tinklinių A. Pilypaitės pėdkelnių

LNK laidos „Lietuvos supermiestas“ filmavime tinklinėmis pėdkelnėmis pasidabinusiai Alytaus kapitonei Astai Pilypaitei šis sprendimas padarė meškos paslaugą – aplinkiniams ši jos apranga padarė tokį įspūdį, kad jau kito filmavimo metu pasidabinusi tautiniais drabužiais atlikėja buvo išvadinta aseksualia.

Tautiniais rūbais pasidabinusi A.Pilypaitė (dešinėje) G.Drukteiniui pasirodė nepakankamai seksuali.<br>Kadras iš laidos.
Tautiniais rūbais pasidabinusi A.Pilypaitė (dešinėje) G.Drukteiniui pasirodė nepakankamai seksuali.<br>Kadras iš laidos.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-04 10:48, atnaujinta 2018-01-14 04:40

Miesto dainos rungtyje Alytus su Asta Pilypaite atliko nuotaikingą tautinį numerį, kuriame dalyvavo ir jauniausi miesto atlikėjai – tačiau panašu, kad priekabųjį komisijos narį Giedrių Drukteinį lengviau papirkti ne talentu, o seksualia apranga, kuria A.Pilypaitė buvo pasipuošusi pirmojoje laidoje.

„Asta, visiems tiko jūsų tinklinės pėdkelnės, jūsų seksualumas – kur jis dingo?“ – paklausė tautiniais drabužiais vilkinčios atlikėjos etiketo specialistas. „Turiu aš tas pėdkelnes, dar kada jas užsimausiu“, – mėgino viską juokais nuleisti A.Pilypaitė, tačiau G.Drukteinis neketino sustoti.

„Tokia jau yra 21 amžiaus televizinė visuomenė – čia parduoda būtent seksualumas. Vaikai, prisiminkite ir jūs – būtent to reikalauja televizinė visuomenė. Be pėdkelnių šiais laikais jau niekur“, – tęsė jis savo pamokymus tautiniame kolektyve kartu pasirodžiusiems vaikams.

Situaciją užglaistyti mėgino kiti komisijos nariai: Asta Baukutė dainininkę pavadino „tobula“, o Rolandas Vilkončius pasijuokė, kad G.Drukteiniui gresia būti apmėtytam dzūkiškais šimtalapiais. Kuo baigėsi šis A.Pilypaitės ir G.Drukteinio kivirčas, bus galima pamatyti jau šį sekmadienį 19.30 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.