Aktorė Asta Baukutė pagyrė Natalijos Bunkės protą

Sena tiesa, kad vienos moters komplimentą kitai reikia vertinti atsargiai, dar kartą pasitvirtino LNK laidos „Lietuvos supermiestas“ filmavimo aikštelėje, kur moteriškomis malonybėmis apsikeitė Kauno kapitonė Natalija Bunkė ir komisijos narė aktorė Asta Baukutė.

Projekte „Lietuvos supermiestas“ N.Bunkė vadovauja Kauno komandai.<br>T.Bauro nuotr.
Projekte „Lietuvos supermiestas“ N.Bunkė vadovauja Kauno komandai.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-06 12:10, atnaujinta 2018-01-13 23:13

Istorijos priešistorė siekia pirmą laidą, kai pastabos už nepasirengimą N.Bunkė sulaukė iš komisijos pirmininko Rolando Vilkončiaus.

„Jūsų miestui atstovauja pasaulinio lygio bigbendas ir pasaulinio lygio tenoras – tikrai turėtumėte galėti juos pristatyti be lapelio“, – papriekaištavo jis kapitonei, kuri Merūno Vitulskio ir koncertinės įstaigos „Kauno santaka“ Kauno bigbendo pasirodymą galėjo pristatyti tik skaitydama tekstą iš lapelio.

Į antrą filmavimą N.Bunkė atėjo jau atlikusi namų darbus. „Kaunas – neabejotinai pats garsiausias Lietuvos miestas. Čia užaugo Aleksandras Stulginskis, Kazys Grinius, Antanas Smetona, Valdas Adamkus, Arvydas Sabonis, Rūta Meilutytė“, – pristatydama miestą žinias bėrė kapitonė.

Tai neliko nepastebėta A.Baukutės. „Natalija į pastabas reaguoja – jau kažko prisidėjo čia“, – komentavo ji N.Bunkės komandos pasirodymą.

„Turite galvoje tuos mano penkis kilogramus?“ – pajuokavo Natalija, turėdama omenyje spaudoje aptartą jos papilnėjimą.

Tačiau A.Baukutė norėjo pasakyti ką kita – tai ji paaiškino pirštais pabarbendama sau į galvą.

Kova tarp miestų darosi vis įtemptesnė, kadangi jau šį sekmadienį iš žaidimo pasitrauks dar viena komanda. Kurie miestai liks kovoti dėl garbingo titulo, gali nulemti ir žiūrovai – balsuoti galima šį sekmadienį 19.30 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.