Iš kovos dėl Lietuvos supermiesto pasitraukė Vilniaus kraštas

LNK laidoje „Lietuvos supermiestas“ su žaidimu teko atsisveikinti mažiausiai balsų surinkusiai Vilnijai, kuriai vadovavo Katažina Zvonkuvienė. Žiūrovų ir komisijos sprendimu, pirmoje vietoje jau antra savaitė laikosi Telšiai. Nerijaus Juškos vadovaujamai komandai nedaug nusileido ir antroje vietoje liko Alytus su Asta Pilypaite priešakyje, o trečioje – Kaunas, kurio kapitonė yra Natalija Bunkė.

LNK laidoje „Lietuvos supermiestas“ su žaidimu teko atsisveikinti mažiausiai balsų surinkusiai Vilnijai, kuriai vadovavo Katažina Zvonkuvienė.<br>LNK nuotr.
LNK laidoje „Lietuvos supermiestas“ su žaidimu teko atsisveikinti mažiausiai balsų surinkusiai Vilnijai, kuriai vadovavo Katažina Zvonkuvienė.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 8, 2015, 11:52 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 6:56 PM

Įtempta keturių komandų kova vyko ne tik studijoje, bet ir tiesioginio balsavimo metu – vos per dvi valandas žiūrovai paskambino daugiau kaip 115 000 kartų, iš kurių net 43 000 palaikė Telšius. Antroje vietoje likęs Alytus sulaukė beveik 26 000 balsų.

Po šio žaidimo kovoje lieka šešios komandos, prieš savaitę pasitraukus Vilniui su Jogaila Morkūnu. Komisijos ir žiūrovų balsai lems, kuri komanda pelnys Lietuvos supermiesto titulą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: G. Landsbergio ir Europos Tarybos generalinės sekretorės komentarai