Indrė Kavaliauskaitė: gražiam žmogui ir snarglys tinka

Indrė Kavaliauskaitė drąsindama Dainą Bilevičiūtę paniro į vandenį.<br>stopkadras.
Indrė Kavaliauskaitė drąsindama Dainą Bilevičiūtę paniro į vandenį.<br>stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-09 12:04, atnaujinta 2018-01-13 17:53

Sekmadienį vykęs TV3 projektas „Šuolis“ prie televizijos ekranų prikaustė daugybė žiūrovų. Projekto pradžia vieniems buvo puikus startas, o kitiems, deja, lėmęs ir internautojų apkalbas.

Savo jėgas šokdami nuo trijų, penkių ir septynių su puse metrų aukščio lieptelio išbandė 11 Lietuvai puikiai žinomų žmonių, tačiau savo jėgas išbandė ir projekto vedėja Indrė Kavaliauskaitė, kuri drąsindama Dainą Bilevičiūtę nušokti nuo penkių metrų aukščio lieptelio, pati su suknele paniro į vandenį.

Šis, regis, neplanuotas numeris, sulaukė daugybės žiūrovų dėmesio, tačiau ne dėl to, kad į vandenį Indrė paniro su suknele. Kur kas įdomiau atrodė vedėjos išnirimas iš vandens. Kamera iškart užfiksavo, kaip prie išnėrusio Indrės veido pasirodė ilga, balta, iš nosies nusidriekusi balta juosta. Internautai iškart suskubo teigti, jog Indrei nuo šuolio „atleido nosį“, kiti vedėją gynė, kad tai greičiausiai netikėtai prikibęs raištelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.