Prieš Vasario 16-ąją įžymybės pažėrė meilės prisipažinimų

TV3 žiūrovai jau kurį laiką eteryje mato specialius anonsus, kuriuose žinomiausi šalies pramogų ir meno pasaulio atstovai prisipažįsta meilę.

Alina Orlova.
Alina Orlova.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 11, 2015, 10:43 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 1:00 PM

Prisipažinimai skirti jų gimtinei, šaliai, kurioje gyvena, dirba, mokosi, kuria. Entuziastingi „Aš tikrai myliu Lietuvą!“ pasisakymai skamba iš Gabrieliaus Liaudansko-Svaro, Justės Arlauskaitės-Jazzu, Edmundo Kučinsko, Petro Geniušo, Juozo Liesio, Justino Jankevičiaus, Rimos Petrauskytės-Malašičevės, Mariaus Repšio, Alinos Orlovos, Nelly Paltinienės, Viktoro Diawaros ir kitų žinomų žmonių lūpų.

Pareikšdami savo meilę šaliai, jie kviečia Vasario 16-ąją, Lietuvos valstybės atkūrimo dieną, švęsti su TV3 televizija. Ypatingą pirmadienio vakarą  eteryje – projektas. „Aš tikrai myliu Lietuvą!“ – unikali pozityvi laida, skirta visai šeimai. Premjeroje žiūrovų laukia teigiamos emocijos, gyvos muzikos grupės skambesys, dvi komandos, sudarytos iš žinomų žmonių, siekiančių įrodyti, kad jie savo šalį myli labiausiai, ir, žinoma, talentingas, žodžio kišenėje neieškantis vedėjas.

Vasario 16-oji – puiki proga garsiai ištarti „Aš tikai myliu Lietuvą!“ ir švęsti su mūsų šalimi. Žinomų žmonių laukia kuo įdomiausi klausimai, o žiūrovų – faktai apie tai, kur esame gimę, kur yra mūsų šaknys, kur mes augame, kur iš kartos į kartą gyvena mūsų šeimos. Kiekviena komanda sieks parodyti, kaip gerai pažįsta Lietuvą. Žvaigždėms teks sukti galvas atsakinėjant į pačius įvairiausius klausimus, nuo reikšmingų filmų iki istorinių asmenybių, nuo sporto laimėjimų iki savitų tradicijų, nuo spalvingos televizijos istorijos iki muzikinių hitų, nuo gražuolės mūsų kalbos iki žilos mūsų istorijos.

„Aš tikrai myliu Lietuvą!“ režisierius Mindaugas Meškauskas prasitaria, kad premjeroje žiūrovai išvys Martyną Starkų. Žinomas vyras taps vienos iš komandų kapitonu. „Kurdami televizijos projektus, kuriems reikia sugalvoti suktų klausimų ar pririnkti įdomių faktų, dažniausiai dirbame su Martynu. Šįkart manęs laukia iššūkis, nes klausimus ne tik turėsiu galvoti be kolegos pagalbos, bet dar ir viską nuo jo nuslėpti“, – aiškina šypsodamasis M. Meškauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.