Asta Baukutė supyko ant panevėžiečių: „Gėda, išsiblaivykite!“

Ar padėtumėte gatvėje staiga sunegalavusiam ir suklupusiam nepažįstamajam? Tokią miestų provokaciją šiam sekmadieniui parengė LNK laidos „Lietuvos supermiestas“ kūrėjai. Slapta kamera filmuojamas provokatorius suklupdavo netoli kiekvieno miesto ligoninės, o laikmatis fiksuodavo, kaip greitai kas nors pasiūlydavo padėti.

Asta Baukutė panevėžiečiams: „Gėda, išsiblaivykite!“<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Asta Baukutė panevėžiečiams: „Gėda, išsiblaivykite!“<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-14 15:48, atnaujinta 2018-01-13 04:59

Atrodytų, užduotis nesudėtinga, tačiau jau pats pirmas reportažas iš Panevėžio laidoje sukėlė netikėtai dideles aistras. Įraše matėsi, kad prie suklupusio žmogaus nepriėjo net paskui ėję ir aiškiai jį matę greitosios pagalbos darbuotojai, o pilnoje žmonių aikštėje nelaimėlis kniūbsčias praklūpojo beveik pusantros minutės.

„Man gėda pirmiausia už tave – negi tai normalu?“ – iš pasibaisėjimo sunkiai sau vietą rado komisijos narė Asta Baukutė, piktus komentarus adresuodama tiesiai miesto kapitonui Radži. „Panevėžiečiai, nebūkite žvėrys, būkite žmonės! Gėda!“ – susijaudinusi šaukė A. Baukutė.

„Tu nešauk, nerėk, nusiramink – jei žmogus ant keturių ropoja, dar, reiškia, nėra taip ir blogai,“ – gynėsi ir A. Baukutę bandė raminti Radži.

„Išsiblaivykite!“ – dar garsiau pridūrė komisijos narė, nei kiek nenuraminta tokio atsainaus pasakymo.

Tokia pačia provokacija buvo išbandyti ir alytiškiai, kauniečiai bei telšiškiai. Kuris miestas pasirodys esąs pilietiškiausias, ir kurių miestelėnų gerumas uždirbs komandoms taip reikalingas širdis? Sužinokite laidoje „Lietuvos supermiestas“ jau sekmadienį 19.30 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.