Tik pradėjęs kovą „Lietuvos supermieste“ Panevėžys liko gale

LNK laidoje „Lietuvos supermiestas“ prie Kauno, Telšių ir Alytaus prisijungė ir dainininko Radžio Aleksandrovičiaus vadovaujama Panevėžio komanda, kuriai, tiesa, startas nebuvo itin lengvas ir sėkmingas – panevėžiečiai praėjusį sekmadienį liko paskutinėje vietoje. Susumavus balsus, pirmąją vietą vis dar gina Telšiai.

Radžis vadovauja Panevėžio komantai.<br>T.Bauro nuotr.
Radžis vadovauja Panevėžio komantai.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 16, 2015, 12:07 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 2:04 AM

Įtempta keturių komandų kova vyko ne tik studijoje, bet ir tiesioginio balsavimo metu – vos per dvi valandas žiūrovai paskambino beveik 110 000 kartų, iš kurių net 47 000 skambučių palaikė telšiškius. Antroje vietoje likęs Alytus, vadovaujamas Astos Pilypaitės, sulaukė 27 000 skambučių, o Natalijos Bunkės į pergalę vedamas Kaunas – 19 000 balsų.

Komisijos balsai sutapo su žiūrovų nuomone, tad žemaičiams triumfuojant, Panevėžys kitai kovai turėtų pasiruošti dar rimčiau, o panevėžiečiai – dar aktyviau palaikyti savo miestą skambučiais. Prie kito miestų pogrupio ateinančią savaitę prisijungs Šiauliai, vadovaujami Andriaus Butkaus.

Kaip seksis kovoti Šiauliams, prisijungiantiems prie žaidimo senbuvių – Klaipėdos, Plungės ir Marijampolės – sužinosime projekte „Lietuvos supermiestas“ sekmadienį 19.30 tik per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.