Iš „Šuolio“ iškrito V. Jakutienė, lyderis – vėl Juozas Erlickas

Trečioji „Šuolio“ laida nesėkminga buvo grupės „Naujosios pupytės“ atlikėjai Vitai Jakutienei. Nors moteris drąsiai į vandenį šoko nuo 7,5 metrų aukščio bokšto, šuolis nebuvo įspūdingas, todėl dalyvė sulaukė komisijos narių pastabų. Ją prastai įvertino ir žiūrovai.

Projekto „Šuolis" trijų laidų nugalėtojas Juozas Erlickas.<br>P.Mantauto nuotr.
Projekto „Šuolis" trijų laidų nugalėtojas Juozas Erlickas.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Feb 22, 2015, 9:44 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 7:09 PM

Komisijos narys Vitalijus Cololo dainininkės šuolį palygino su alijošiaus lapo kritimu, o kitas komisijos narys Ignas Barkauskas dėl prasto pasirodymo net pagrasino Vitai bizūnu. Sudėjus vertinimo komisijos ir žiūrovų balsus V.Jakutienė surinko mažiausiai balų. Ji paliko projektą.

Geriausiai sekėsi nuo 7,5 aukščio liepto šokusiam rašytojui Juozui Erlickui, kuris pergale džiaugėsi jau tris laidas iš eilės.

Šį sekmadienį laidoje „Šuolis“ pasirodė 11 dalyvių. Vietoje praėjusią savaitę iškritusios dainininkės Dainos Bilevičiūtės baseine buvo nauja dalyvė – J.Erlicko duktė Radvilė Erlickaitė. Praėjusioje laidoje mergina palaikė draugiją tėvui šokdama nuo 5 metrų aukščio bokšto. Šįkart ji nustebino žiūrovus ir komisiją nerdama nuo 7,5 metrų aukščio liepto.

Daugelis laidos dalyvių tiesioginio eterio metu bandė rodyti visą savaitę ruoštus stulbinančius triukus nuo 5 ir 7,5 metrų aukščio bokšto ir net tramplino, tačiau tai pavyko tik keliems šuolininkams.

Daugelis dalyvių į vandenį įšoko ne itin sėkmingai, darė daug klaidų. Komisija, kuriai vadovavo Lietuvos šuolių į vandenį nacionalinės rinktinės treneris Kęstutis Autukas, o joje taip pat buvo treneriai Aušra Jurevičienė, I.Barkauskas ir humoristas V.Cololo, už prastus šuoliius dalyviams negailėjo karčių pastabų, net priekaištų ir skyrė neaukštus balus.

Laidos filmavimas vyko Kaune, Lietuvos sporto universiteto baseine. Laidos vedėja Indrė Kavaliauskaitė tiesioginiame eteryje žiūrovus žavėjo vilkėdama jos figūrą pabrėžiančią  trumpą suknelę. Kitas laidos vedėjas Mindaugas Stasiulis išmatavo merginos suknelę. Jos ilgis virš kelių buvo 27 centimetrai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.