Paštininkės idėjos pritrenkė A. Jagelavičiūtę ir K. Rimdžių

Kiekvienas – savo likimo kalvis. Tokia išmintis ypač tinka 26-erių vilnietei paštininkei Dianai Dumanskytei, kuri užsispyrė įgyvendinti savo svajonę ir žūtbūt patekti į pramogų verslą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 26, 2015, 12:10 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 5:49 AM

Apie save kalbėti nemėgstanti mergina vis dėlto privertė suklusti net ir žodžio kišenėje neieškančius stilistus Agnę Jagelavičiūtę ir Kęstą Rimdžių, kurie jau šį šeštadienį TV3 eteryje pradeda įgyvendinti intriguojamą stiliaus projektą „Aš – stilistas!“.

Laidos vedėjos A. Jagelavičiūtės dėmesį D.Dumanskytė patraukė jau dalyvių atrankoje. „Man vis vien, ar žmogus į prekybos centrą ateis vilkėdamas kostiumą, ar užsidėjęs kibirą ant galvos, – teigė mergina, svajojanti tapti stiliste. – Draugai, buvę Amerikoje, pasakojo, kad ten prekybos centruose galima sutikti žmonių su vienais apatiniais. Manęs tai netrikdytų.“

Kad Diana kietas riešutėlis, netruko įsitikinti ir „Aš – stilistas!“ komisijos narys K.Rimdžius. Per pirmosios laidos filmavimą jis į paštininkę paleido kritikos strėlių. Po Liūto ženklu gimusi vilnietė iškart įrėmė rankas į klubus ir šovė atgal, kodėl pasirinko vieną ar kitą drabužių derinį.

„Aš visada dievinau madą, gerą stilių. Jeigu pamatau pažįstamą merginą, kuri apsirengusi, švelniai tariant, baisiai, – aš būtinai jai pasakysiu. O jeigu tai bus svetimas žmogus, jo nesuderintas, klaikus stilius man stovės akyse kelias dienas. Nuolat galvosiu, ką aš pakeisčiau“, – sakė D.Dumanskytė.

TV3 premjeros „Aš – stilistas!“ ekscentriškoji dalyvė sakė, kad savo stilių ėmė kurti vos pradėjusi vaikščioti: „Pati miglotai pamenu, bet mama visada kartoja, kad jeigu man nepatikdavo koks nors drabužis, juo apvilkti mane būdavo neįmanoma be kaprizų ir ašarų.“

Įmantriais drabužių deriniais ji ypač susidomėjo būdama 4–5 metų: „Turėjau Maskvoje gyvenančią tetą, kuri mūsų šeimą aplankydavo kelis kartus per metus ir kaskart atveždavo įvairiausio stiliaus drabužių. Dar būdama pyplė mėgdavau stovėti prieš veidrodį ir derinti skirtingus variantus.“

Nors šiuo metu jos pagrindinė veikla – laiškų nešiojimas, Diana savo ateities su šia profesija nesieja. Merginą karštligiškai traukia kiti pomėgiai: mada, muzika, filmai, fotografija. Ji taip pat entuziastingai dalyvauja serialų aktorių atrankose ir tikisi, kad vieną gražią dieną gaus jos vertą vaidmenį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.