A. Baukutė: „G. Drukteinis neturi nuolatinio lytinio gyvenimo“

LNK laidos „Lietuvos supermiestas“ komisijos nariai Asta Baukutė ir Arūnas Valinskas džiaugėsi įminę paslaptį, kodėl niekas niekada neįtinka kandžiajam komisijos kolegai Giedriui Drukteiniui. Šis jau spėjo pagarsėti sugebėjimu net ir įspūdinguose pasirodymuose įžvelgti ką nors netinkamo, o talentingiems atlikėjams papriekaištauti dėl ko nors netikėto.

G.Drukteinis.
G.Drukteinis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-27 16:20, atnaujinta 2018-01-12 02:35

Panašiai nutiko ir po nuotaikingo orkestro „Kybartai“ pasirodymo. „Kai priešas už vartų, jūs mums dovanojate linksmą pasišokimą? Linksmybes?“ – pasipiktinęs atlikėjų klausė etiketo specialistas.

„Plika akimi matoma, kad žmogus neturi nuolatinio lytinio gyvenimo, todėl jam džiaugsmo ir trūksta...“ – rėžė jam A.Baukutė, o jai iškart pritarė komisijos pirmininkas A.Valinskas: „Man tikrai gėda dėl Giedriaus, nes Asta pataikė tiesiai į dešimtuką.“

Nors G.Drukteinis ir bandė įrodyti, kad nepatenkintos aistros jo nekamuoja, tuo jo lytinio gyvenimo aptarimas nesibaigė. Komentuodamas iškart po Klaipėdos pasirodžiusių Plungės atstovų numerį paatvirauti apie asmeninį gyvenimą nutarė pats G.Drukteinis.

„Prieš daug metų priklausiau šiek tiek kitokiam klubui...“ – pradėjo G.Drukteinis, tačiau jį nedelsdama darkart nutraukė A.Baukutė: „Ačiū „Supermiestui“ – pagaliau supratome jūsų orientaciją...“ Tokias naujienas publika palydėjo audringais plojimais.

G.Drukteinio nenuramino ir tokios pastabos, tad vienu metu savitvardą prarado net ilgametę patirtį televizijoje turintis ir įtemptose situacijose puikiai susigaudantis A.Valinskas. „Lietuvos supermiestas“ šį sekmadienį 19.30 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.