Aktorės Elizabeth Hurley grožio paslaptis – būti laimingai

Viena gražiausių planetos moterų Elizabeth Hurley ne tik turi karališką vardą, bet ir žavi gracingu elgesiu. Metų pradžioje britų aktorė ir modelis įkūnijo Jos Didenybę naujame seriale, o birželio 10-ąją švęs 50-metį, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

E.Hurley: „Savo gimtadienį noriu švęsti taip, kad pusę devynių vakaro jau galėčiau eiti į lovą.“
E.Hurley: „Savo gimtadienį noriu švęsti taip, kad pusę devynių vakaro jau galėčiau eiti į lovą.“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-03 22:00, atnaujinta 2018-01-05 02:39

Kovo viduryje Londone įvyko naujo televizijos serialo „The Royals“ (Lietuvoje greičiausiai pavadinimas bus „Karališkoji šeima“. – Red.), pasakojančio apie išgalvotą karališkąją šeimą, premjera.

Didžiosios Britanijos aktorė E.Hurley šiame seriale įkūnija vyriausią pagal luomą – karalienę Eleną. Jau seniai aktorė neturėjo tokio didelio ir rimto vaidmens, todėl žiūrovų dėmesys šiam jos darbui didžiulis kaip niekada.

Juolab kad likus kelioms savaitėms iki „The Royals“ premjeros į britų žiniasklaidą pateko pirmieji serialo kadrai, ir gana pikantiški.

Vienoje iš nuotraukų E.Hurley, įsispraudusi į juodus permatomus apatinius, prie kurių puikiai dera tokios pat spalvos kojinės, kalbasi su nepažįstamuoju, vilkinčiu dryžuota pižama. Kitoje nuotraukoje taip pat lengvai apsirengusi aktorė derasi su gėlėtą chalatą vilkinčiu vyru.

Kamera subtiliai filmuoja aktorę iš nugaros, bet žiūrovams akivaizdu, kad ji – tikras karalienės įsikūnijimas.

Aktorės figūra tokia nepriekaištinga, kad net ne visos 20-metės gali jai prilygti. O juk šiai moteriai birželio 10-ąją sukaks 50 metų!

Būti tokios puikios formos kaip E.Hurley svajoja daugelis moterų. Sulaukusi 40-ies aktorė atrodė kaip 25-erių, o atsidūrusi prie šeštosios dešimties slenksčio praktiškai pasiekė tobulybę.

Gražuolė gali drąsiai eksperimentuoti rinkdamasi drabužius, nes jai puikiai tinka ir aptemptos odinės kelnės, ir trumpos suknelės, ir palaidinės gilia iškirpte.

Prieš dešimt metų rinkoje atsirado E.Hurley sukurta maudymosi kostiumėlių linija. Nuo to laiko modelis viena pati reklamuoja savo kūrinius.

Jachtose, džiunglėse ir ant auksinio smėlio surengtos fotosesijos, kuriose E.Hurley pozuoja vilkėdama kraują kaitinančius maudymosi kostiumėlius, liudija, kad ji pelnytai laikoma viena iš dažniausiai fotografuojamų pasaulio moterų.

„Visada galima atrodyti patraukliai, seksualiai ir tai nesusiję su moters amžiumi. Aš žinau, kaip tai pasiekti“, – tvirtino britų aktorė.

Populiarių žurnalų atstovai nuolat kreipiasi į E.Hurley, prašydami atskleisti savo grožio receptą, o ji mielai dalijasi patarimais.

„Norint būti visuomet gražiai pirmiausia reikia būti laimingai. Dar reikia eiti anksti miegoti, bet prieš tai būtina išjungti šildymą“, – sakė britė.

E.Hurley griežtai laikosi savo režimo: eina miegoti pusę devynių vakaro, o žiemą prieš miegą visuomet išjungia šildymą. Be to, moteris kasdien praleidžia daug laiko gryname ore vedžiodama savo šunis, valgo maistą, kuriame nėra kenksmingų papildų, vartoja tik nuosavame ūkyje užaugintus vaisius ir daržoves. Jei savo derliaus dar nėra, Elizabeth apsiperka ekologiškų produktų turgavietėje.

Patarimų, kaip atrodyti nepriekaištingai, britų gražuolė turi daugybę – šia tema gal net apgintų daktaro disertaciją. O kalbėdama apie mokėjimą džiaugtis gyvenimu Elizabeth sako, kad reikia būti laimingai nepaisant nieko.

Dabar ji laiminga su paaugliu sūnumi Damianu.

„Mums gera kartu leisti laiką. Damianas yra tas žmogus, kuris mane supranta geriausiai“, – tvirtino aktorė.

Praėjusiais metais gražuolė vėl išgyveno jausmų dramą – nutrūko neilgai trukęs romanas su milijonieriumi Davidu Yarrow. Prieš tai britė artimai bendravo su profesionaliu kriketo žaidėju iš Australijos Shane’u Warne’u.

Aktorė ir išvaizdus plačiapetis sportininkas susitikinėjo daugiau nei metus ir net ketino susituokti, bet kilus įtarimų dėl mylimojo neištikimybės E.Hurley nutraukė sužadėtuves.

Elizabeth įpratusi gauti tai, kas geriausia, todėl gali pasigirti romanais su išvaizdžiais, garsiais ir turtingais vyrais. Tarp jos buvusiųjų – Holivudo gražuolis Hugh Grantas (pirmoji rimta moters meilė), ne toks patrauklus, bet be galo turtingas indas Arunas Nayaras, multimilijonierius prodiuseris Steve’as Bingas. Su šiuo vyru aktorė susilaukė savo vienturčio sūnaus.

Buvusius mylimuosius E.Hurley prisimena be nostalgijos ir susierzinimo, bet artėjantį jubiliejų ketina paminėti ramiai tik su sūnumi.

„Mano dienos režimas griežtas, savo gimtadienį noriu švęsti taip, kad pusę devynių vakaro jau galėčiau eiti į lovą. O jei šaus į galvą surengti triukšmingą vakarėlį, pasistengsiu rasti laisvą dieną. Tik nežinau kada. Kada nors. Juk skubėti nėra kur“, – juokėsi gražuolė E.Hurley.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.