Remigijus Žiogas: „Vieša paslaptis, ko 40-metės lekia į Egiptą“

Turkijoje ir Egipte gide dirbusi Sigita Samoškaitė LNK laidoje „Yra kaip yra“ atviravo, kad į šias šalis moterys traukia išsiilgusios vyrų dėmesio, o kai grįžta – žydi ir yra atsigavusios. Sigita sakė, kad ji žino ne vieną moterį, kuri metai iš metų važiuoja į tą patį viešbutį, tą pačią vietą. Moteris sakė, kad kartais net vyrai apmoka savo žmonoms keliones, kad tik jos grįžtų geresnės nuotaikos.

Laidoje „Yra kaip yra“ R. Žiogas teigia, kad moterys važiuoja į Egiptą ir Turkiją dėl sekso, tai vieša paslaptis ir tai žino visi.
Laidoje „Yra kaip yra“ R. Žiogas teigia, kad moterys važiuoja į Egiptą ir Turkiją dėl sekso, tai vieša paslaptis ir tai žino visi.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 6, 2015, 12:53 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 7:42 PM

Kita laidos dalyvė Agnė manė, kad į Egiptą ir Turkiją vyksta tik kvailos ir beviltiškos moterys. Agnė teigė, kad dažniausiai jos pačios kabinasi vyrams ant sprando, mirksi akytėmis, juos „kabina“, koketuoja, o ten vyrai karšti, jei jam neduodi – dažnai sužvėrėja. Tada dažnai moterys grįžta išprievartautos, skundžiasi, verkia, nors pačios dėl to būna kaltos.

Pati Agnė turi turtingą vyrą Prancūzijoje, kuris ją išlaiko, tačiau moteris priduria, kad jis – impotentas. Agnė pas jį važiuoja kas 2 – 3 mėnesius, vyras ją visiškai išlaiko finansiškai, perka dovanas, kartu skraido į keliones bei lankosi prabangiuose restoranuose.

Vyras, kuris išlaiko Agnę, yra vedęs, turi vaikų, tačiau moteris mano, kad tokia praktika gan populiari Prancūzijoje. Pati Agnė turi dviejų metukų dukrą bei draugą, kuris apie slaptas moters keliones nieko nežino, bet turi įtarimų.

Agnė laidoje sakys žinanti, kad daug užsieniečių atvyksta į Lietuvą, kur už 500 – 1000 eurų randa merginas, kurios suteikia visas jų geidžiamas sekso paslaugas.

Laidoje „Yra kaip yra“ dalyvavęs renginių vedėjas Remigijus Žiogas pasakojo, kad per atostogas Egipte su žmona jis pastebėjo du berniukus, kurie aptarnavo lietuvaites moteris. R.Žiogas sako, kad matytas vaizdas labai keistai atrodė iš šono – vaikinai gražūs, o moterys – sultingos „spurgytės“. Vyras teigė, kad moterys važiuoja į Egiptą ir Turkiją dėl sekso, tai vieša paslaptis ir tai žino visi. Anot R. Žiogo, moterims virš keturiasdešimties metų ten prasideda antra jaunystė.

Kitas laidos dalyvis Rimantas dalinosi prisiminimais iš kelionės po Kiniją, kurioje svečiavosi 2014 metais. Vaikinas prisiminė, kad Šanhajuje su draugu neblaivūs pakliuvo į viešnamį. Jo draugą tiesiog gatvėje pasigavo mergina ir pradėjo rodyti erotinę nuotrauką.

Rimantas prisiminė, kad įėjus į vidų išsirikiavo merginos, vienos kaina – 120 litų. Tačiau po visų potyrių vyrai buvo nuvesti į kambarėlį, kur buvo reketuojami. Vyriškis kambarėlyje vaikinams pasakė, kad jie turi susimokėti 30 000 juanių (2300 eurų) arba jie taps lavonais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.