„Victoria’s Secret“ angelas nusimetė ir sparnus, ir drabužius

Žiūrovai įpratę matyti „Victoria’s Secret“ modelius su kostiumėliais, vos dengiančiais intymias kūno vietas. O neseniai viena jų – Alessandra Ambrosio apsinuogino visiškai, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

A.Ambrosio ir RLombardi TV seriale „Paslaptis ir melas“.
A.Ambrosio ir RLombardi TV seriale „Paslaptis ir melas“.
A.Ambrosio.<br>„ViDa Press“ nuotr.
A.Ambrosio.<br>„ViDa Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Jun 28, 2015, 9:01 PM, atnaujinta Oct 28, 2017, 11:03 PM

Apatinį trikotažą ir maudymosi kostiumėlius reklamuojanti A.Ambrosio (34 m.) apsinuogino brazilų TV seriale „Paslaptis ir melas“.

A.Ambrosio herojė bare susipažįsta su patraukliu vyru, įkūnijamu aktoriaus Rodrigo Lombardi. Pora ima flirtuoti, glamonėtis, o galiausiai patraukia į viešbutį ir atsiduoda aistrai.

„Labai džiaugiuosi galėdama prisidėti prie šio projekto“, – po serialo premjeros savo socialinio tinklo paskyroje rašė A.Ambrosio.

Tai ne pirmas brazilės A.Ambrosio vaidmuo ekrane. Akyli žiūrovai gražuolę matė veiksmo trileryje „Kazino „Royale“ ir TV serialuose „Liežuvautoja“ bei „Entourage“.

Tiesa, tik kelias sekundes, per kurias Alessandra neištarė nė žodžio.

Į aktorystę pasukusį „Victoria’s Secret“ modelį išvysime ir kitąmet pasirodysiančiame filmo „Vėžliukai nindzės“ tęsinyje – Dave’o Greeno režisuojamoje nuotykių komedijoje gražuolė vaidina Willo Arnetto herojaus Vernono merginą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.