Monika Šedžiuvienė prabilo apie jos vyrą atakuojančias gerbėjas

Ar iš tiesų žlunga santuoka grįsta meile? O vyro ir moters santykiais dažniau statomi ant tikro sandorio pamatų – tu man pinigus, aš tau jaunystę, tu man statusą – aš tau grožį ir malonumą... – pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ klausė vedėja Rūta Mikelkevičiūtė.

Monika ir Andrius Šedžiai.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Monika ir Andrius Šedžiai.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-09-03 13:37, atnaujinta 2017-10-17 17:31

„Mano tėvui ji tapo guodėja, bičiule, vos tik jo žmona ėmė rūpintis sunkiai susirgusiais tėvais, ir mažiau būti namuose. Tėvui buvo beveik 60 metų, o jai vos 27-eri. Apie romaną sužinojome tuomet, kai meilužė tėčiui pranešė, jog laukiasi. Ta moteris darė jam didžiulį spaudimą, šantažavo. Tėvas pradėjo išgėrinėti. Netrukus sunkiai susirgo ir atgulė į ligoninę. Tik po laidotuvių sužinojau, kad prieš pat mirtį mano tėtis užrašė jai turto už beveik milijoną litų, nors buvo tokios būklės, kad nesugebėjo nei šaukšto nulaikyti, nei gaudėsi aplinkoje...“, – knygos vertą istoriją pasakojo Oksana Juciūtė.

„Su vyru, kuris nesiperša, aš negyvenčiau“, – laidoje teigė merginų grupės „Sirenos“ lyderė Renata Klimaitytė.

„Tokios santuokos, kai gerokai jaunesnė mergaičiukė teka už į tėvus tinkančio dėdės – tėra verslo sandėris“,- aiškino gydytoja kardiologė, buvusi Seimo nario žmona Nijolė Matulienė. Prieš kelerius metus moteris, neapsikentusi vyro neištikimybės, parašė viešą laišką žurnalistams, ir papasakojo apie vyro neištikimybę po daugiau nei 30 metų trukusios santuokos.

„Naudos siekiančioms merginoms jokios normos – negalioja. Nors mano vyras vedęs, jos vis vien jam siunčia žinutes, skambinėja, rašo laiškus, rodo dėmesį renginiuose“, – pasakojo verslininko Andriaus Šedžiaus žmona Monika Šedžiuvienė.

Saulius Siparis garsus aktorius, neseniai išsiskyręs su antrąja žmona bus itin atviras. „Turėti tik vieną moterį gyvenime ir įsipareigoti – nenatūralu, tai ėjimas prieš gamtą. Ir aš negaliu būti ištikimas vienai moteriai“, – teigė aktorius.

Tuo tarpu profesorius Balys Dainys tikino, kad vieną po kitos keisdami moteris vyrai daro didžiausią klaidą, ir rizikuoja nesulaukę nė 40-ies tapti impotentais bei susirgti vėžiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.