Premjero žmona atskleidė, kokį TV projektą mėgsta labiausiai

„Ieškojau, ką naujo šį rudenį siūlo televizijos ir pamačiau šią laidą. Taip patiko, kad tą pačią net dar kartą pažiūrėjau, o dabar kiekvieną pirmadienio vakarą seku smagius trijų damų nuotykius“, – prisipažino Lietuvos ministro pirmininko žmona Janina Butkevičienė.

Laidos akimirkos.<br>TV3 nuotr.
Laidos akimirkos.<br>TV3 nuotr.
Laidos akimirkos.<br>TV3 nuotr.
Laidos akimirkos.<br>TV3 nuotr.
Laidos akimirkos.<br>TV3 nuotr.
Laidos akimirkos.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Sep 14, 2015, 12:28 PM, atnaujinta Oct 15, 2017, 10:35 PM

Žinoma moteris taip pat gavo netikėtą progą iš arti pamatyti visas savo pamėgto TV3 projekto dalyves ir net pati pakliuvo į nuotykių realybės šou „Pavojingi aukštakulniai“ filmavimo kamerų akiratį.

„Ponia Kristina, labai gražiai atrodėt televizijos projekte“, – TV3 rudens sezono atidarymo šventėje į garsiąją vestuvių organizatorę Kristiną Kaikarienę kreipėsi premjero žmona J.Butkevičienė.

Dar daugiau simpatijų ponia Janina išreiškė kitai projekto dalyvei – 600 ožkų ūkio savininkei, penkiasdešimtmetei vienišei Daliai Ėmužytei.

„Tiesą sakant, jūs man labiausiai patikote, nes jūs tiesiog buvote savimi ir drąsiai sakėte savo nuomonę, nepataikavote kitoms damoms. Tokia ir privalote išlikti toliau“, – pagyrų ir palaikymo žodžių Lietuvos „ožkų karaliene“ tituluojamai ūkininkai iš Širvintų rajono negailėjo J. Butkevičienė.

Šiuos netikėtus pokalbius ir kitus išskirtinių damų nuotykius, patirtus kartu su šalies politikos, verslo ir pramogų pasaulio atstovais TV3 šventėje Kalnų parke užfiksavo televizijos kameros. Žiūrovai viską išvys pirmadienio vakarą laidoje „Pavojingi aukštakulniai“.

Tarp įžymybių šventėje nardžiusiai K.Kaikarienei garsusis stilistas ir floristas Mantas Petruškevičius į ausį pašnabždėjo, kad viena ponia, vilkinti mėlynu apdaru, šiam pasirodė labai keista. Kuri „Pavojingų aukštakulnių“ dalyvė suintrigavo stilistą: aksomine mėlyna, specialiai šiai šventei siūta Kęsto Rimdžiaus suknele pasipuošusi Dalia ar melsva suknele apsitempusi jauna ambicinga teisininkė Rasa?

Spalvingoje televizijos šventėje viešėjusios „Pavojingų aukštakulnių“ dalyvių trijulės traukti už liežuvio tikrai neteks – garsiai išreikštos mintys bus drąsios ir net šiek tiek provokuojančios. Damų akiratyje atsidurs ir grupės SEL lyderis Egidijus Dragūnas. Ką dainininkui pasiūlys ambicinga teisininkė? Ar ponia Kristina galėtų suorganizuoti įspūdingesnį renginį, nei E. Dragūno koncertas? O kuriam žinomam žmogui Dalia siūlys nulipti nuo scenos ir keliauti tiesiai į... tvartą?

Negana to, TV3 žiūrovai jau šį vakarą išvys ir sužinos, kaip iš tiesų buvo organizuojamos didžiulio dėmesio sulaukusios krepšininko Dariaus Songailos ir jo mylimosios Gintarės Sabeckaitės vestuvės. Į kokias netikėtas situacijas pateks pirmą kartą po daugybės metų neturėtų atostogų į prabangų viešbutį išsiųsta Dalia? O kokia karma persekioja gyvūnų nemėgstančią Rasą, kuri atsiras žirgų apsuptyje?

Nuotykių ir netikėtumų kupina naujausia „Pavojingų aukštakulnių“ dalis – jau šį vakarą 20.00 val. per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.