Rūtos Ščiogolevaitės santuoka nėra ideali

„Tiek, kiek pažįstu, girdžiu apie vyrus, maniškis absoliučiai normalus vyras. Toks, kuris vieną akimirką tobulas, kitą akimirką jam norisi paleisti iš keptuvės į galvą. Nemėgstu ir niekada iš manęs nesitikėkite, kad laikysiu pozą ir sakysiu – pas mane viskas tobula...“, – apie tai dainininkė – pirmadienio vakarą LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“.

Rūta Ščiogolevaitė su vyru.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Rūta Ščiogolevaitė su vyru.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
R.Ščiogolevaitė.<br>LNK nuotr.
R.Ščiogolevaitė.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Sep 14, 2015, 12:04 PM, atnaujinta Oct 15, 2017, 11:05 PM

„Lietuvos balso“ teisėja atvira – labiausiai ją sužavėjo vyro ryžtas, tikras noras kurti šeimą ir santykiai su jos sūnumi, gimusiu po draugystės su garsiu šokėju Deividu Meškausku.

„Jis mane ėmė ir visiškai supakavo. Sakė, tu būsi mano, ir viskas. Su amžiumi suvoki, kad vyras arba tavęs nori, arba ne. Nėra tokių išlygų – gal po penkių metų, gal po dešimties. Tai nenormalu, taip neturi būti, nes tai prieštarauja vyro prigimčiai. Jei jis nori tave vesti, jis nori tave vesti labai greitai. Ir čia nėra nieko normalaus – pagyvenkim penkis metus, pasibandykim, ir pažiūrėkim. Taip neturi būti“, – aiškino R. Ščiogolevaitė.

Išskirtinį interviu apie netikėtai gimusius jausmus septyneriais metais jaunesniam finansų konsultantui iš Kauno ir šeiminį gyvenimą davė ne tik trečiosios atžalos besilaukianti Rūta, bet ir jos sutuoktinis Rolandas Damijonaitis.

„Rūta sužavėjo tuo, kad turi tvirtą nuomonę. Man visada labai patiko stiprios moterys, o ji nuo pat pradžių pasirodė turinti tvirtą nuomonę. Moteris, kurios nepastumsi, neužlipsi ant galvos“, – pasakojo R.Damijonaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.