„Lietuvos balse“ – Girmantės Vaitkutės antrininkė

Sekmadienį per LNK prasidės muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ aklosios perklausos, kuriose pasirodys 12 dalyvių iš Panevėžio, Vilniaus, Rumšiškių, Klaipėdos, Širvintų rajono, Kauno, Marijampolės, Mažeikių ir net iš Rygos.

Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Sep 27, 2015, 5:23 PM, atnaujinta Oct 13, 2017, 6:54 AM

Užkulisiuose pusbalsiu šnabždamasi, jog viena dalyvė yra žinomos Lietuvos dainininkės Girmantės Vaitkutės antrininkė. Būtent ji sekmadienį žengs ant aklųjų perklausų scenos. Dvidešimtmetė Aušrinė iš Kauno sutinka, jog žmonės pastebi jos ir žinomos moters panašumus: „Labai dažnai žmonės tai sako. Ir aš pati matau tarp mūsų panašumų.“

„Lietuvos balse“ debiutuosiančią atlikėją kartą buvo užgriuvusi net G.Vaitkutės šlovė. Kai garsi dainininkė pirmą kartą pasirodė TV eteryje, kitą dieną Aušrinę mokykloje ėmė sveikinti lietuvių kalbos mokytoja ir klasės draugai. Mergina iš pradžių net nesuprato, kad vyksta ir kodėl ją sveikina.

„Esu buvusi jos koncertuose, bet asmeniškai jos nepažįstu. Išties, norėčiau susipažinti“, – pasakoja „Lietuvos balso“ dalyvė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.