Ignas Krupavičius sklaido abejones: tikrai eis į kariuomenę

Kaip tampama laidų vedėju? Kokių savybių reikia, norint išlaikyti žiūrovų ir klausytojų dėmesį? Tai paaiškės šiandien startuojančioje laidoje „Aš – laidų vedėjas“.

I.Krupavičius diriguos naujų TV laidų vedėjų paieškai.<br>LRT nuotr.
I.Krupavičius diriguos naujų TV laidų vedėjų paieškai.<br>LRT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 15, 2015, 12:13 PM, atnaujinta Oct 9, 2017, 10:13 PM

Baigiantis metams, iš 15 charizmatiškų laidos dalyvių bus karūnuota ta vienintelė ar vienintelis, turintis didžiausias galimybes tapti eterio veidu.

Laidos premjera – jau ketvirtadienį 22.30 val. per „LRT Kultūrą“. Laidą vesti patikėta patyrusiam eterio vilkui – jau beveik dešimtmetį LRT žiūrovams puikiai pažįstamam Ignui Krupavičiui.

Dalyvius pirmajam eteriui rengia žinomi skirtingų sričių profesionalai: aktorius Andrius Žebrauskas, psichoterapeutas Gintaras Chomentauskas ir stilistė Agnė Gilytė. Pretendentų pasirodymus prisistatant ir atliekant specialias užduotis vertins ne mažiau žinomi televizijos ekspertai: režisieriai Vytenis Pauliukaitis, Asta Einikytė, laidų vedėjai Algimanta Žukauskienė, Palmira Galkontaitė, Modestas Naudžius, Rokas Žilinskas (dabar Seimo narys) ir kiti.

„Labai taikliai yra pasakęs laidos akademijos mokytojas A.Žebrauskas. Vedėjo neturi būti per daug, neturi būti ir per mažai. Vedėjas turi išlaikyti pusiausvyrą tarp šių dalykų. Ir jis turi „paimti“ žiūrovą nuo pirmos sekundės“, – paklaustas, koks turi būti laidos vedėjas, sako I.Krupavičius. – Nuo savęs turiu pasakyti, kad jis turi mokėti įsiklausyti, klausytis pašnekovo. Leisti jam atsiskleisti ir neužgožti.

Iš to, ką matė per pirmųjų laidų įrašus, Ignas jau dabar išskirtų bent kelis dalyvius: „Kadangi tai žmonės be jokios televizinės, žurnalistinės patirties, faktas, kad kelios pasirengimui skirtos dienos yra per trumpas laikas išmokti visų subtilybių. Visgi, gerai padirbėjus turėtų gimti bent kelios TV žvaigždės.“

Beje, iki šiol LRT televizijos laidą „Labas rytas, Lietuva“ vedantis I.Krupavičius netrukus turės dar vieną iššūkį – lapkričio 24-ąją pradės karinę tarnybą Lietuvos kariuomenės Sausumos pajėgose (Ryšių kuopoje).

Šią datą socialiniuose tinkluose paskelbė pats Ignas, suerzintas girdimų klausimų, ar nesumelavo paskelbęs, jog tikrai eis į kariuomenę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.