Geros žinios ypač lieknoms: K. Rimdžius patars, ką vilkėti

„Aš liekna ir man visada šalta!“ – šią frazę, gana dažnai pasikartojančią pramogų ir mados versle, šį, penktadienio, vakarą ištars laidos „Vilnius gyvai“ vedėja Ieva Stasiulevičiūtė.

Daugiau nuotraukų (4)

lrytas.lt

Oct 16, 2015, 12:03 PM, atnaujinta Oct 9, 2017, 4:34 PM

Pasirodo, ir pati Ieva nuolat šąla, ir jos kolega stilistas Kęstas Rimdžius yra iš tų lieknų bei nuolat sustirusių. Stiliaus rubrikos viešnia – dainininkė Giedrė Kilčiauskienė taip pat itin tiks į šią laibų figūrų kompaniją.

„Iš tiesų, gana dažnai girdžiu Ievą, besiskundžiančią šalčiu. Nesvarbu, koks būtų sezonas, – sako K. Rimdžius. – Be kita ko, esu pastebėjęs, kad jaunos ir lieknos merginos net ir vasaros pradžioje kavinėse sėdi apsigaubusios pledais. Nors aš ir pats toks, kuriam visada šalta.“

Dainininkė Giedrė, galintis didžiuotis figūra, tarsi 18-metės, „Vilnius gyvai“ laidoje prisipažins, kad tikrai turi problemų dėl šalčio – striukės lydi ją ir vasarą, ir žiemą.

„Kai pasakė laidos temą – iškart sutikau dalyvauti, nes kartais man net atrodo, kad mano širdis ledinė“, – šįvakar TV3 eteryje juoksis Giedrė.

Ypač liekna dainininkė laidos studijoje pademonstruos, kiek megztinių ji vilki vienu metu, kad pajustų palaimingą šilumą. Be to, kartu su K. Rimdžiumi ji leisis po pramogų ir prekybos centrą „Ozas“ ieškoti ypač mažų dydžių drabužių. Pasirodo, Giedrei paprastai tenka dairytis kelnių vaikų drabužių skyriuje, tačiau šįsyk vaikiškų ir paaugliškų madų lentynos bus aplenktos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.