Deivis ir Rūta Ščiogolevaitė aštriai apsižodžiavo dėl ūgio

LNK muzikiniame projekte „Lietuvos balsas“ netrūksta ne tik galingų balsų, bet ir greit įsiplieskiančių aistrų ir šmaikščių apsižodžiavimų. Šiemet kaip niekad daug dėmesio sulaukė projekte debiutavusi Rūta Ščiogolevaitė: žiniasklaidos, žiūrovų ir net pačių dalyvių.

R.Ščiogolevaitės (dešinėje) išsišokimai atsibodo dainininkui Deiviui.<br>Kadras iš laidos.
R.Ščiogolevaitės (dešinėje) išsišokimai atsibodo dainininkui Deiviui.<br>Kadras iš laidos.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-10-22 10:05, atnaujinta 2017-10-08 14:04

Kolegai Deiviui Norvilui tai pabodo – todėl jis nusprendė perimti iniciatyvą į savo rankas. Šįkart, vos tik vienas vaikinas uždainavo „OneRepublic“ hitą „Something I Need“, D.Norvilas sušuko: „Puikiai! Mums reikia šio bičo!“

Iš pradžių atsisuko dvi mokytojų kėdės – Deivio ir Renatos bei Aleksandro Ivanausko-Faros. Saldžioji „Lietuvos balso“ porelė pradėjo ploti atsistoję ir šokti! Tačiau šįkart pasiuto net ramusis Fara – jis puolė raminti Renatą ir sodinti atgal į kėdę.

O skambant paskutiniam akordui atsisuko likusios dvi kėdės. Bet Deivis dar vieno projekto atradimo nebenorėjo atiduoti Rūtos komandai. „Ša, ša, ša! Rūta žalioji, būk žemiau žolės“, – konkurentę tildė D.Norvilas. Žmona jam antrino ir kolegę pavadino mažąja perekšle bei patarė patylėti, kai kalba vyresni.

„Aš labai didelė. Metras septyniasdešimt šeši!“, – rodydama į save atsikirto mokytoja. Tačiau neaukšto ūgio vyras ilgai nerinko žodžių kišenėj: „O aš metras šešiasdešimt kaip duodu iš apačios – visi krenta.“

Nejaugi ir vėl talentingą dalyvį iš po nosies Deiviui ir Renatai nugvelbs Rūta? O gal jis pasirinks tyliai sėdėjusius Farą ar Donatą? Visą tai paaiškės sekmadienį 19:30 val. „Lietuvos balse“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.