Vieša Remigijaus Žiogo išpažintis nustebino net jo žmoną

Realybės šou „Tėtis namuose“ kūrėjai sako, kad šou pirmojo herojaus – Remigijaus Žiogo – gyvenimas vertas Holivudo veiksmo filmo scenarijaus. Pasirodo, renginių vedėjo gyvybė ne kartą buvo pakibusi ant plauko, o pats bebaimis R.Žiogas įsitikinęs, kad jo ekstremalumui ir karštam būdui ribų nėra. Vieša žinomo vyro išpažintis privertė išsižioti net jo žmoną Roveną.

Vieša Remigijaus Žiogo išpažintis privertė išsižioti net jo žmona Roveną.<br>Tv3 nuotr.
Vieša Remigijaus Žiogo išpažintis privertė išsižioti net jo žmona Roveną.<br>Tv3 nuotr.
Vieša Remigijaus Žiogo išpažintis privertė išsižioti net jo žmona Roveną.<br>Tv3 nuotr.
Vieša Remigijaus Žiogo išpažintis privertė išsižioti net jo žmona Roveną.<br>Tv3 nuotr.
Vieša Remigijaus Žiogo išpažintis privertė išsižioti net jo žmona Roveną.<br>Tv3 nuotr.
Vieša Remigijaus Žiogo išpažintis privertė išsižioti net jo žmona Roveną.<br>Tv3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Nov 6, 2015, 3:33 PM, atnaujinta Oct 5, 2017, 12:15 PM

Žinomo vyro nuodėmės žmonai kelia siaubą

Žiogo drąsa kelyje – gąsdinanti. Įlenktus kapotus, nusvilusias padangas ar skrydžius į pakelę, lekiant milžinišku greičiu, galima vadinti renginių vedėjo kasdienybe.

„Su mašinomis aš turiu daug istorijų. Tai bene didžiausia mano yda. Žinoma, čia nėra kuo didžiuotis, bet man taip gaunasi. Būna net kieme bandau išvažiuoti, esu pagrindiniame kelyje, bet išvažiuoja kažkas iš šalutinio kelio, aš atsitrenkiu ir lieku kaltas. Paskolinu mašiną – o ją sudaužo. Važiuoju lapkritį, pasirodo, padangos vasarinės – nuvažiuoju nuo kelio. Skubu namo švęsti Kūčių – autostradoje padarau avariją. Verčiausi gal penkis kartus. Per keturiolika metų esu pakeitęs dvidešimt du automobilius. Iš jų šešiolika patyrė avarijų. Šito nežino net žmona, dabar tikriausiai tik ir sužinos, kad tiek daug tų avarijų“, – liūdnai šypsojosi R.Žiogas.

Tačiau žmona, nebūtų žmona, jeigu nežinotų visko ir dar daugiau už savo vyrą.

„Visada yla išlenda iš maišo. Jis per daug metų pasimokęs, kad niekada nuo manęs nieko nepaslėps. Turiu nuojautą. Aš jam sakau: „Kur mašina? O jis sako, kad autoservise. O tada, kažkaip netyčia žiūriu – mašina už namo stovi sudaužyta. Visada viskas išlenda. Anksčiau automobiliai keitėsi kaip kojinės – tai viena, tai kita. Dabar gal jau subrendo šiek tiek, tai ramiau namuose. Bet apie jo vairavimą aš patylėsiu. Mes tik įsėdam į mašimą ir jau mane suerzina net jo sankabos išmynimo garsas. Baisiai jis vairuoja – chaosas. Dažniausiai mūsų kelionė pasibaigia tuo, kad sustojam ir apsikeičiam vietom.

Be kino salės neištvėrė net per medaus mėnesį

Kita Žiogo manija – kinas. Apsikabinęs skanėstų dėžę vyras keliauja prie didžiojo ekrano. „Visi dabar sužinos tris R.Žiogo ligas: mašinas, saldumynus ir filmus.

Žmona žino, kad jeigu nesu namuose ar ofise – vadinasi esu kino teatre. Per savaitę ten einu po du – tris kartus.“

Televizoriaus pultelis dažnai sutuoktinius padalina į dvi skirtingas barikadų puses. „Jam tie filmai jau fanatiškai patinka. Aš mėgstu moteriškas melodramas – kosminiai erdvėlaiviai, šaudymai, gaudymai man nelabai patinka. Venesueloje per medaus mėnesį ieškojom kino teatro. Kol radom, sugaišom porą valandų“, – prisimena Rovena.

Atskleidė, kodėl vis dar negyvena prabangiame name

Žiogai sako, kad jeigu ne egzotiškos kelionės, jie jau seniai gyventų prabangiame name. Per metus pora apsilanko bent trijuose skirtinguose pasaulio kraštuose.

„Keliauti visada reikia kartu, šeimoje visuomet abu yra nusipelnę išgyventi kažką naujo. Neturi būti taip, kad vienas keliauja, o kitas stovi prie puodų. Tiesa, praeitais metais buvau jį išleidus vieną į Indiją paieškoti savęs ir čakrų. Visai nesupykčiau, jei ir jis mane išleistų pakeliauti, o pats valgyt gamintų“, – pasakojo Rovena.

Prieš realybės šou „Tėtis namuose“ premjerą, R.Žiogas mintimis keliavo į ateitį: „Didžiausias tikslas – palikti teigiamą pėdsaką šioje žemėje. Noriu, kad mano vaikai, mano anūkai manimi didžiuotųsi. Noriu senatvės su žmona. Noriu, kad kai bus mano aštuoniasdešimtasis jubiliejus, galėčiau atsidaryti butelį vyno ir išgerti kartu su žmona, nes iki šiol dar nesu ragavęs alkoholio.“

„Tėtis namuose“ kūrėjai išdavė, kad nušvitimas R.Žiogą aplankė visai ne Indijoje, o televizijos projekte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?