Tarologas apie Kražiuose įvykusią tragediją: „Yra dvi aukos“

Neįtikėtinas Kražių tragedijos posūkis: apie tai prabilo tarologas L. Malinauskas. Spalio 4 d. Lietuvą pasiekė žinia, kad Kelmės r. Kražių miestelyje įvykdyta žmogžudystė. Bėgant valandoms, pareigūnai apžiūrėję visus miestelyje esančius namus rado dar tris nužudytąsias. Pirmoji auka, 74 metų moteris, buvo namie, kakle – durtinės žaizdos. Netrukus aptiktos 81 metų senolė ir ją lankiusi 52 metų socialinė darbuotoja.

L. Malinauskas prabilo apie Kražiuose įvykusią tragediją.
L. Malinauskas prabilo apie Kražiuose įvykusią tragediją.
L. Malinauskas prabilo apie Kražiuose įvykusią tragediją.
L. Malinauskas prabilo apie Kražiuose įvykusią tragediją.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Nov 11, 2015, 8:21 AM, atnaujinta Oct 4, 2017, 10:28 PM

Vėlai vakare, manoma, rastas ir paskutinis, ketvirtas, kūnas su smurto žymėmis – jis 55-erių moters. Įtariamasis sulaikytas kone iškart, tačiau įvykį gaubia mistinės aplinkybės, todėl į Kražius vyko tarologas Leopoldas Malinauskas. Apžiūrėjęs įvykio vietas, jis pateikė savo versiją ir pridūrė, kad aukų gali būti daugiau.

„Vietoj lengvos gražios senatvės jam teks gyvenimą baigti už grotų. Tačiau mano nuojauta kužda, kad yra dar dvi aukos, – išmetęs kortas, pasakojo, ką jos rodo, tarologas. – Šito žmogaus vaikystė tikrai nebuvo auksinė, sidabrinė ar deimantinė. Sunki vaikystė ir gilus psichologinis poveikis. Jis nėra kaltas, kalta yra aplinka. Jo psichologinė būklė šiuo metu stabili, tačiau tuo metu jo mąstysena buvo užpilta alkoholiu ir niūrumu. Manau, net advokatams nepavyks apeliuoti, kad jis tai padarė efekto būsenos. Kita vertus, jam priimtinesnis tradicinis kalėjimas nei psichiatrijos ligoninė. Jis ten nemokės gyventi, o kalėjime puikiai adaptuosis.“

Ką L. Malinausko kortos parodė apie Kaune nužudytą Deimantą Bugavičių. Ką būrėjos Vaivos Budraitytės kortos išpranašavo su kone 30 metų jaunesne moterimi ką tik susituokusiam žurnalistui V. Kvietkauskui? Vaivos būrimo salone apsilankė ir speciali laidos viešnia Raisa Šarkienė: ką išgirdo viešai išsiburti atvykusi moteris?

Mistinės realybės dokumentika „Vaivos pranašystės“ – ketvirtadieniais 21.30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.