Merūnas užsikalbėjęs su operos soliste pamiršo išeiti į sceną

Ne vienas žinomas Lietuvos žmogus galėtų drąsiai pasakyti – mano gyvenimo istorija verta knygos. Dėl šios priežasties neseniai knygą išleidusi aktorė Nijolė Narmontaitė kartu su savo kolegomis ryžosi atvirai išpažinčiai, kam jiems teko pasiryžti, kad taptų pripažintais scenos artistais.

Dainininkas Merūnas vidury spektaklio taip užsikalbėjo su miela operos soliste iš Rusijos, kad pamiršo išeiti į sceną.<br>Organizatorių nuotr.
Dainininkas Merūnas vidury spektaklio taip užsikalbėjo su miela operos soliste iš Rusijos, kad pamiršo išeiti į sceną.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2015-12-03 09:42, atnaujinta 2017-10-01 14:35

„Aktore būti svajojau nuo ankstyvos vaikystės, tačiau labai kompleksavau dėl didelio savo ūgio, laidoje „Valanda su Rūta“ prisipažino N.Narmontaitė. – Tačiau kai man pasakė, kad negalėsiu būti artiste, nes neturiu putlios krūtinės, pasiryžau viskam, kad tik tapčiau tobulesnė. Viena kaimo ragana man pasakė, kad reikia tą krūtinę katės išmatomis trinti.“

Rašytojas Andrius Užkalnis ne be reikalo pliekia lietuvius tiek maisto kritikos portale „Laukinės Žąsys“, tiek penkiose savo knygose. Andrius save vadina protų sanitaru, todėl įžūlų rašymo stilių pasirinko ne veltui. Jis neslepė – aštrus rašymo stilius padarė jį Lietuvoje žvaigžde.

„Man dažnai sako, kad mano populiarumas pigus, kad pelnau dėmesį besikeikdamas ir iš visų besišaipydamas. Taip, aš uždirbu iš durnių pjudymo“, – prisipažino A.Užkalnis.

Šiuo metu didžiausiuose Europos operos teatruose dirbantis dainininkas M.Vitulskis dėl vaidmens yra pasiryžęs viskam.

„Per kelis mėnesius numesti dvidešimt kilogramų – ne juokas, kai tenka kasdien repetuoti, taip gali net balsą prarasti. Tačiau man yra tekę ir per porą vakarų išmokti visą susirgusio tenoro partiją bei per kelias valandas iš Lietuvos atsidurti kitame Europos gale. Neįsivaizduojate, koks tai stresas“, – prisiminė Merūnas.

Tačiau žinomas dainininkas atskleidžia ir kitą savo darbo pusę – tave nuolat supa įdomūs ir talentingi žmonės. Kartą jis vidury spektaklio taip užsikalbėjo su miela operos soliste iš Rusijos, kad pamiršo išeiti į sceną. „Orkestras muša ritmą, scenoje kyla panika, o manęs nėra“, – sakė Merūnas.

Aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis kartą vos mirtinai nesusižalojo siekdamas kuo geriau atlikti savo rolę:

„Su sunkiais karžygio šarvais jojau ant arklio, ir šis netikėtai pasibaidė. Taip kritau žemėn, jog skausmas buvo nepakeliamas, maniau, lūžo stuburas. Vis dėl to buvo gana komiška matyti žmonių veidus ligoninėje – įsivaizduokite, greitoji atveža šarvais pasipuošusį karžygį į priimamąjį. Ką galvoti aplinkiniams?“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.