S. Prūsaitis: „Savo gyvenimą galiu atiduoti tik Agnei ir dukrai“

„Nematau būtinybės aplink save pūsti burbulus. Mudu su Agne esame tiesiog nuoširdūs žmonės, gal kai kam ir labai nuobodūs“, – nuoširdžiai televizijos laidoje kalbėjo muzikantas Saulius Prūsaitis.

Kaip valiūkiškam marijampoliečiui pavyko pavergti menininkės širdį?
Kaip valiūkiškam marijampoliečiui pavyko pavergti menininkės širdį?
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 13, 2016, 10:14 AM, atnaujinta May 29, 2017, 3:35 AM

Jie beprotiškai talentingi ir be galo skirtingi. Ji – viena perspektyviausių mados kūrėjų Lietuvoje, jis – viena spalvingiausių muzikos pasaulio figūrų. Dizainerė Agnė Kuzmickaitė ir muzikantas Saulius Prūsaitis LRT laidoje „Gyvenimas“ atviravo, kodėl jie niekada nepaklus pramogų pasaulio taisyklėms – į kairę ir dešinę nedalys interviu ir toliau vengs tuščių skandalų.

Juodu susituokė prieš beveik penkerius metus. Šiandien prieš filmavimo kameras atversdama vestuvių albumą garsi pora negaili romantiškų detalių apie judviejų meilę. Kaip valiūkiškam marijampoliečiui pavyko pavergti gabios sostinės menininkės širdį, kodėl paskui į akį kritusią merginą jis autobusu skubėjo per pusę Europos ir kaip po santuokos abiejų menininkų gyvenimą pakeitė dukros Leonardos gimimas?

„Savo gyvenimą aš galiu atiduoti tik žmonai Agnei ir dukrai Leonardai“, – nuoširdžiai prisipažino S.Prūsaitis, visai neseniai lietuviams pristatęs Kalifornijoje susuktą spalvingą vaizdo klipą. Mažiau nei prieš savaitę jo žmonai Agnei sostinėje plojo lietuvių mados gurmanai, susirinkę stebėti naujausios jos sukurtos kolekcijos. Kritikų liaupsių sulaukusio šou užkulisius dizainerė taip pat atvėrė apie jųdviejų šeimą pasakojimą filmavusios laidos „Gyvenimas“ komandai. „Leonarda mus įkvepia kūrybai, bet ne tik muzikai ar madai, jau ketverius metus ji kuria mūsų šeimos gyvenimą. Dukros gimimas viską sudėliojo į tinkamas lentynas“, – kalbėjo A.Kuzmickaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.