Kodėl Vaidą Skaisgirę tėvas vadindavo Maugliu?

„Videometros“ komunikacijos vadovė ir realybės šou „2 barai. Gyvenimas greitkelyje“ (TV3) vedėja Vaida Skaisgirė (25 m.) yra studijavusi teisę. Ko dar nežinome apie šią moterį? – klausia „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

V.Skaisgirė mėgsta ruošti maistą.<br>G.Bitvinsko nuotr.
V.Skaisgirė mėgsta ruošti maistą.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė („Lietuvos rytas“)

2016-07-16 13:27, atnaujinta 2017-05-18 17:46

1 Vaikystėje buvo labai judri ir aktyvi. Iki mokyklinio amžiaus buvo berniokiška. Jai daug smagiau būdavo žaisti ne su lėlėmis, o su mašinomis, karstytis po medžius. Tėvas dukrą vadindavo Maugliu.

2 Ragavo modelio duonos. Dėl šios veiklos teko nemažai pagyventi svečiose šalyse, daugiausia – Italijoje, Milane.

3 Mėgsta skaityti. Vaida tvirtina, kad skaitymas – geriausias poilsis po ilgų darbo dienų. Dažniausiai skaito naktimis, užmigdžiusi sūnų.

4 Turi anglų ir ispanų kalbų bakalauro diplomą, įgytą Vilniaus universitete. Baigusi mokyklą įstojo į teisę, nes norėjo sekti motinos, kuri yra teisėja, pėdomis. Po pirmo pusmečio universitete suprato, kad teisė – ne jai, ir studijas metė.

5 Mėgsta keliauti, bet bijo skristi. Kaskart įlipus į lėktuvą apima nerimas ir kiti nemalonūs pojūčiai.

6 Nors jau 8 metus nevalgo mėsos, lankydamasi svečiose šalyse nesibodi paragauti egzotiškų, net mėsiškų patiekalų. Yra ragavusi krokodilienos, gaidžio mėsos, kitų nekasdieniškų valgių.

7 Pradėjusi studijas universitete prisiminė seną svajonę – žurnalistiką. Laimingi atsitiktinumai ir užsispyrimas lėmė, kad būdama 19-os pradėjo pirmus su žurnalistika susijusius darbus, vėliau pasuko į žurnalistikai giminingą sritį – viešuosius ryšius ir komunikaciją.

8 Mėgsta ruošti maistą, tad virtuvėje sukasi nuo ankstyvos paauglystės. Vaida ruošia viską – nuo užkandžių ir pagrindinių patiekalų iki desertų. Labiausiai patinka eksperimentuoti, bet nenorėdama suklysti nemažai skaito apie kulinariją.

9 Prieš porą metų atrado naują aistrą – sodininkystę. Jos terasoje namuose Vilniuje ir sodyboje Šakių rajone apstu gėlių ir augalų. Šį pomėgį perėmė iš motinos – kiek pamena, vaikystėje, net ir po sunkiausios darbo dienos motina eidavo tvarkyti gėlynų. Dabar Vaida supranta, ką motina turėjo omeny sakydama, kad sodininkystė – atsipalaidavimo būdas, o ne prievolė.

10 Kai maždaug prieš pusmetį draugai ir kolegos klausdavo, kaip ji gali neturėti „Instagram“ paskyros, atšaudavo, kad yra daug įdomesnės veiklos nei viešinti savo ir spoksoti į kitų nuotraukas. Dabar Vaidos „Instagram“ paskyroje – daugiau nei 160 nuotraukų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.