„2 Barai“ finalininkas Julius: „Užkasėme karo kirvį“

Du mėnesius trukęs TV3 vasaros projektas „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ beveik pasiekė finišo tiesiąją. Šį sekmadienį paaiškės realybės šou nugalėtojas.

Filmavimo akimirkos.<br>TV3 nuotr.
Filmavimo akimirkos.<br>TV3 nuotr.
Filmavimo akimirkos.<br>TV3 nuotr.
Filmavimo akimirkos.<br>TV3 nuotr.
Filmavimo akimirkos.<br>TV3 nuotr.
Filmavimo akimirkos.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 25, 2016, 5:50 PM, atnaujinta May 14, 2017, 10:33 PM

Paskutinės savaitės realybės šou barmenams buvo neramios. Į projektą grįžus Žygiui, Marijui ir Aurimui tarp trijulės ir finalininko Juliaus kilo konfliktas, mat šis stojo ginti vaikinų įžeistos savo mylimosios Viktorijos.

Po praėjusią savaitę vykusio paskutinio pliusų-minusų vakaro Julius savo buvusių kolegų nepasibaimino išvadinti dviveidžiais ir gyvatėmis. Ant vaikinų jis supyko po to, kai jie savo minusus skyrė Viktorijai, negailėdami skaudžių replikų. Nuo sugrįžusių Žygio, Marijaus ir Aurimo Julius Julius atsitvėrė tylos siena.

Kad ir kokie aršūs pykčiai vyko tarp projekto vyrukų, dalyviai nutarė pamiršti visas nuoskaudas ir užkasti karo kirvį.

„Buvo taip, kad Julius išgirdo kelis dalykus, kurių nebuvo ir kurių nepasakėme. Gal dar ir dėl Viktorijos kažkiek užpyko“, – susiklosčiusią situaciją aiškins projekto gražuoliuku tituluojamas Žygis.

Paskutinėje realybės šou dienoraščio laidoje vaikinas prisipažins, kad jam pavyko vyriškai pasikalbėti su Juliumi ir susitaikyti.

Vienas iš projekto finalininkų, pasaulio mišrių kovų KOK čempionas Julius džiaugsis, kad paskutinės dienos, kurias teks praleisti baruose, bus be pykčių: „Susėdome, pasikalbėjome išsamiai apie kiekvieną neaiškumą, nuoskaudą ir užkasėme tą karo kirvį.“

Julius prisipažins su jauduliu laukiantis šio sekmadienio finalinės kovos, kur paaiškės, kas taps projekto nugalėtoju, laimės automobilį ir pelnys šlovę. „Džiaugiuosi, kad tiek daug nuveikta, tiek išbūta ir patirta, pamokų išmokta. Džiaugiuosi, kad pavyko tiek daug nueiti. Lieka paskutinis išbandymas – sekmadienis“, – laidoje džiaugsis Julius.

Kaip paskutines dienas leidžia realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ barmenai? Kokias linksmybės jie surengė? Atsakymai – šiandien per TV3.

Finalas – šį sekmadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.