Turkijos prezidentas Recepas Tayyipas Erdoganas supiršo garsenybių porą

Turkijos prezidentas Recepas Tayyipas Erdoganas atliko neįprastą vaidmenį – padėjo populiariam turkų kino ir TV serialų aktoriui Muratui Yildirimui (37 m.) vesti Maroko grožio karalienę Imane El Bani (28 m.), rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Turkų aktorius M.Yildirimas ir „Mis Marokas 2006“ I.El Bani vestuves atšoko praėjusį sekmadienį.<br>„Instagram“ nuotr.
Turkų aktorius M.Yildirimas ir „Mis Marokas 2006“ I.El Bani vestuves atšoko praėjusį sekmadienį.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 26, 2017, 12:24 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 10:05 AM

Garsenybės susituokė Stambule gruodžio 25-ąją. Prie šios santuokos prisidėjo Turkijos prezidentas R.T.Erdoganas – lapkričio pradžioje valstybės vadovas per bendravimo programą „FaceTime“ susisiekė su gražuolės tėvu ir paprašė jos rankos M.Yildirimui. Imane šeima ilgai nesvarstė ir sutiko išleisti ją už aktoriaus.

Kai Murato antroji pusė atvyko į Turkiją, jai buvo surengtas karališkas priėmimas – viena gražiausių Maroko moterų sutikta skambant turkų liaudies muzikai, atliekamai senoviniais instrumentais.

Laimingas jaunikis pabučiavo išrinktąją į kaktą, tarsi pranešdamas: „Ji – mano.“ Sužadėtuvių proga Turkijos prezidentas jauniesiems padovanojo Koraną.

Aktorė ir modelis I.El Bani 2006 metais laimėjo konkursą „Mis Marokas“, jai taip pat pavyko užimti antrą vietą gražiausių arabų šalių merginų rinkimuose.

M.Yildirimas filmuojasi TV serialuose, reklamose. Jį išgarsino vaidmenys komiškoje dilogijoje „Kalbėk kaip tavo vyras“, TV seriale „Nakties karalienė“, istorinėje karinėje dramoje apie Krymo turkus Antrojo pasaulinio karo metais „Krymo gyventojas“ (Kirimli). Už vaidybą TV seriale „Audra“ jam įteikta Auksinio apelsino premija.

Aktorius iš pradžių slėpė mylimąją nuo visuomenės, tačiau ne per seniausiai ryžosi praskleisti asmeninio gyvenimo uždangą ir paviešino jos vardą.

Žinia apie vieno geidžiamiausių Turkijos jaunikių santykius su garsiu modeliu prilygo bombos sprogimui – Murato gerbėjos negalėjo patikėti, kad dievaičio širdis jau užimta. Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.