Pavasarį reikia atsikratyti svorio? Pasinaudokite įžymybių patirtimi

Pavasarį daugelis trokšta kuo greičiau nusimesti sunkius viršutinius drabužius. Kokias kūno linijas išryškins lengvesni drabužiai? Siekiančioms tobulumo gali padėti įžymybių patirtis, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Jennifer Lopez, Angelina Jolie ir Jennifer Lawrence.<br>„Scanpix“ ir „ViDA Press“ nuotr.
Jennifer Lopez, Angelina Jolie ir Jennifer Lawrence.<br>„Scanpix“ ir „ViDA Press“ nuotr.
Gwyneth Paltrow.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Gwyneth Paltrow.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Jennifer Lopez.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Jennifer Lopez.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Anne Hathaway.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Anne Hathaway.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Claudia Schiffer.<br>AFP / „Scanpix“ nuotr.
Claudia Schiffer.<br>AFP / „Scanpix“ nuotr.
Angelina Jolie.<br>AFP / „Scanpix“ nuotr.
Angelina Jolie.<br>AFP / „Scanpix“ nuotr.
Naomi Watts.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
Naomi Watts.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
Salma Hayek.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
Salma Hayek.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
Natalie Portman.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
Natalie Portman.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
Jennifer Lawrence.<br>AFP / „Scanpix“ nuotr.
Jennifer Lawrence.<br>AFP / „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (10)

„Lietuvos rytas“

Mar 7, 2017, 10:35 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 11:40 AM

„Oskaro“ ir Auksinio gaublio laureatė Gwyneth Paltrow (44 m.) apie sveiką maitinimąsi kalba savo knygose ir kulinarijos šou. Likus savaitei iki svarbaus renginio ji nustoja lankytis restoranuose ir valgo tik namuose ruoštą maistą.

Pusryčiams moteris renkasi vaisius, pietums ir vakarienei – žuvį su daržovėmis.

Laikydamasi dietos aktorė atsisako raudonos mėsos, miltinių ir pieno produktų. Gerąsias bakterijas ji susigrąžina vartodama probiotikus, kūną atgaivina masažais.

Aktorė ir dainininkė Jennifer Lopez (47 m.) kasdien 20 minučių bėgioja, nuolat plaukioja, lanko Lotynų Amerikos šokių pamokas ir skvošo treniruotes.

Prieš reikšmingas ceremonijas žvaigždė laikosi griežtos dietos: kava ir visagrūdė duona pusryčiams, daržovių kokteilis su pistacijomis pietums bei daržovių salotos su žuvimi vakarienei.

Aktorė Anne Hathaway (34 m.) prieš pradėdama filmuotis miuzikle „Vargdieniai“ (2012 m.) atsikratė 10 kilogramų. Pasiekti tokį rezultatą jai padėjo vandenyje brinkinti avižiniai dribsniai.

Vegetarizmą propaguojanti aktorė lankė šokio pamokas. Pastangos nenuėjo veltui – už fabriko darbininkės Fantinos vaidmenį šiame filme ji pelnė „Oskarą“ ir Auksinį gaublį.

Jei nori greitai atsikratyti svorio, supermodelis Claudia Schiffer (46 m.) susidaro tokį valgiaraštį: pusryčiams – natūralus jogurtas, pistacijos, natūralios sultys, pietums – sriuba, visagrūdė duona ir šviežios sultys, o vakarienei – neriebūs prancūzų virtuvės patiekalai.

Žiniasklaidoje nuolat pasirodo pranešimų, kad dviejų „Oskarų“ ir trijų Auksinių gaublių laureatė Angelina Jolie (41 m.) pavojingai sulysusi.

Tačiau prieš kelerius metus jai reikėjo laikytis griežtos dietos. Numesti kelis kilogramus aktorei teko rengiantis CŽV agentės vaidmeniui kriminalinėje nuotykių dramoje „Druska“ (2010 m.).

A.Jolie kas dvi valandos valgydavo skystą maistą, o kitokio nė neimdavo į burną. Kai dėl tokios mitybos pradėjo svaigti galva, aktorė į racioną įtraukė vaisius ir daržoves.

Likus mėnesiui iki reikšmingų įvykių aktorė Naomi Watts (48 m.) ima treniruotis 5–7 kartus per savaitę su asmenine trenere. Jėgos pratimai yra derinami su jogos elementais ir šuoliais ant batuto.

Pernai prieš „Oskarų“ teikimo ceremoniją aktorė laikėsi dietos, paremtos tokiu principu: 30 proc. baltymų, 30 proc. riebalų ir 40 proc. angliavandenių. Per dieną Naomi suvartodavo ne daugiau kaip 600 kcal.

Biografinės dramos „Frida“ žvaigždė Salma Hayek (50 m.) rimtam renginiui pradeda rengtis likus penkioms dienoms. Tuo metu Salma geria tik natūralias daržovių ir vaisių sultis.

Jei reikia numesti daugiau nei kelis kilogramus, aktorė griebiasi griežtos šešių savaičių dietos. Jos pagrindas – salotos su salierais ir vaisių kokteiliai su riešutais.

Vegetarė nuo vaikystės Natalie Portman (35 m.) įpratusi valgyti nedidelėmis porcijomis 5 kartus per dieną.

Rengdamasi baleto artistės vaidmeniui dramoje „Juodoji gulbė“ (2010 m.) aktorė iš pradžių maitinosi tik vaisiais ir daržovėmis. Vėliau ėmė vartoti pieno produktus, ankštines daržoves, kiaušinius. O baleto treniruotės trukdavo 5 valandas per dieną.

Atsiimti savo pirmo „Oskaro“ už darbą šiame filme aktorė ėjo atsikračiusi 10 kilogramų. Vaidmuo „Juodojoje gulbėje“ jai pelnė ir Auksinį gaublį.

Rengdamasi vaidmeniui nuotykių filme „Bado žaidynės“ (2012 m.) „Oskaro“ ir trijų Auksinių gaublių laureatė Jennifer Lawrence (26 m.) sportavo su asmeniniu treneriu. Intensyvios treniruotės vykdavo 4 kartus per savaitę.

Aktorė atlikdavo aerobikos pratimus, mankštinosi su treniruokliais.

Parengė Rūta Peršonytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.