Aktoriaus Michaelo Douglaso sūnaus septyneri metai už grotų nepamokė

Aktoriaus Michaelo Douglaso (72 m.) vyresnysis sūnus Cameronas (38 m.) pateko į keblią padėtį. Artimiausiu metu jam gresia vėl sėsti už grotų. Ir kaltinti dėl to jis gali tik save, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

M.Douglasas (kairėjė) prašo teisėsaugos suteikti sūnui Cameronui dar vieną galimybę.<br>AFP / „Scanpix“ nuotr. 
M.Douglasas (kairėjė) prašo teisėsaugos suteikti sūnui Cameronui dar vieną galimybę.<br>AFP / „Scanpix“ nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 19, 2017, 10:50 PM, atnaujinta Jul 19, 2017, 11:30 PM

Holivudo veterano M.Douglaso sūnaus Camerono gyvenimo dar vienas vingis prasidėjo šį pavasarį, kai, atliekant tyrimus, kurie buvo paskirti jam kaip viena paleidimo iš kalėjimo sąlygų, aptikta narkotikų.

Maža to, laboratorijos darbuotojai apkaltino jį bandymu manipuliuoti – pakeisti mėginius. Pakartotiniai tyrimai vienareikšmiškai patvirtino, kad vyro organizme yra draudžiamųjų medžiagų pėdsakų.

Beje, dėl tėvo įtakos, taip pat dėl to, kad pareigūnas, įpareigotas prižiūrėti Cameroną, jam simpatizuoja ir rengiasi ginti teisme, yra tikimybė, jog M.Douglaso sūnaus nepasodins vėl už grotų.

Šnekama, kad dviejų „Oskarų“ laimėtojas M.Douglasas jau parašė peticiją, kurioje prašo duoti sūnui dar vieną galimybę.

Michaelą parėmė su Cameronu dirbantis psichoterapeutas. Jis nurodė, kad aktoriaus sūnus išgyvena potrauminį šoką, nes 7 metai, kuriuos praleido kalėjime, buvo „tiesiog siaubingi“.

M.Douglaso sūnus, kuris 2009-aisiais buvo areštuotas už bandymą parduoti nedidelį kiekį narkotikų civiliais drabužiais vilkinčiam agentui, nutarė bendradarbiauti su tyrėjais ir išdavė savo bendrus. Už tai kalėjime jį nuolat mušdavo kiti kaliniai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.