Nepatikėsite, dėl ko įžymybės tampa mirtinais priešais

Pavydas, apkalbos, konkurencija. Visa tai net geriausius draugus paverčia nesutaikomais priešais. Didžiausi nepraustaburniai tikriausiai raustų iš gėdos, išgirdę, kokiais žodžiais svaidosi garsenybės, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

A.Jolie, J.Aniston, Ch.Handler. <br>„ViDA Press“ ir „Reuters“ nuotr. 
A.Jolie, J.Aniston, Ch.Handler. <br>„ViDA Press“ ir „Reuters“ nuotr. 
Madonna, Sharon ir Ozzy Osborne, E.Johnas. <br>„ViDA Press“ ir „Reuters“ nuotr. 
Madonna, Sharon ir Ozzy Osborne, E.Johnas. <br>„ViDA Press“ ir „Reuters“ nuotr. 
K.Westas ir T.Swift.<br>„ViDA Press“ ir „Reuters“ nuotr. 
K.Westas ir T.Swift.<br>„ViDA Press“ ir „Reuters“ nuotr. 
K.Osbourne ir Ch.Aguilera. <br>„ViDA Press“ ir „Reuters“ nuotr. 
K.Osbourne ir Ch.Aguilera. <br>„ViDA Press“ ir „Reuters“ nuotr. 
J.Bieberis, M.Kerr, O.Bloomas.  <br>„ViDA Press“ ir „Reuters“ nuotr. 
J.Bieberis, M.Kerr, O.Bloomas.  <br>„ViDA Press“ ir „Reuters“ nuotr. 
Sh.Doherty, A.Milano, J.McMahonas. <br>„ViDA Press“ ir „Reuters“ nuotr. 
Sh.Doherty, A.Milano, J.McMahonas. <br>„ViDA Press“ ir „Reuters“ nuotr. 
D.Grohlas, C.Love.  <br>„ViDA Press“ ir „Reuters“ nuotr. 
D.Grohlas, C.Love.  <br>„ViDA Press“ ir „Reuters“ nuotr. 
M.Fox, M.Bay. <br>„ViDA Press“ ir „Reuters“ nuotr. 
M.Fox, M.Bay. <br>„ViDA Press“ ir „Reuters“ nuotr. 
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Sep 17, 2017, 8:53 PM

Apšaukė vaikų kolekcininke

Aktorės Angelinos Jolie (42 m.) nekenčia visi Jennifer Aniston (48 m.) artimieji ir draugai, negalintys pamiršti, kad ji nuviliojo Jennifer vyrą Bradą Pittą (53 m.).

Todėl, kai paaiškėjo, kad idealia laikyta A.Jolie ir B.Pitto santuoka griūva, J.Aniston bičiuliai neslėpė džiaugsmo.

Ypač nuožmią neapykantą A.Jolie jaučia artima J.Aniston draugė TV laidų vedėja ir aktorė Chelsea Handler (42 m.).

„Ji gali kolekcionuoti vaikus kad ir iš viso pasaulio, bet aš nė trupučio ja netikiu (A.Jolie turi šešis vaikus, iš kurių trys yra įsivaikinti. – Red.). Ji skundžiasi neturinti draugių, bet taip yra todėl, kad ji šlykšti“, – kartą rėžė Ch.Handler.

Išvadino turgaus striptizo šokėja

Kokia katė perbėgo tarp dainininkės Madonnos (59 m.) ir TV laidų vedėjos Sharon Osbourne (64 m.), tikriausiai negalėtų pasakyti net jos pačios.

Spėjama, kad kadaise Madonna nepagarbiai atsiliepė apie Sharon vyrą roko muzikantą Ozzy Osbourne’ą. Galbūt dėl to Sh.Osbourne negali sutramdyti pykčio, kai išgirsta Madonnos vardą.

Kai kartą Sh.Osbourne buvo paklausta, ką mano apie Madonnos knygą vaikams „Angliškos rožės“, ši tiesiog įsiuto: „Ir ji dar rašo šias kvailas knygeles?! Ir jas dar skaito vaikai?! Jeigu mama ateitų pas mane su panašiu kūriniu, iš gėdos prasmegčiau skradžiai žemės.“

Paklausta, ką mano apie tokius pareiškimus, skandalingoji Madonna mandagiai tylėjo.

Susižavėjimo ja nerodo ir atlikėjas Eltonas Johnas (70 m.). Dar 2004 metais jis aštriai pašiepė atlikėją už tai, kad ji dainuoja pagal fonogramą, ir stebėjosi bilietų į jos koncertus kainomis.

„Nuo kada dainelės pagal fonogramą vadinama gyvu atlikimu? Aš nė už ką nemokėčiau pinigų už tokį koncertą. O tas, kuris pasiryžęs tai daryti, mano nuomone, turi būti sušaudytas“, – rėžė seras.

Vėliau muzikantas Madonną apšaukė turgaus striptizo šokėja, o vienas jos pasaulines gastroles pavadino katastrofa.

Per apdovanojimus akibrokštas

Prireikė kelerių metų, kol anksčiau kantri, o dabar popmuziką atliekanti Taylor Swift (27 m.) atleido reperiui Kanye Westui (40 m.) už įžūlų elgesį ir pažeminimą scenoje.

2009-ųjų MTV apdovanojimuose T.Swift pelnė prizą už geriausią moters vaizdo klipą. Vos tik dainininkė pradėjo sakyti padėkos kalbą, realybės šou žvaigždės Kim Kardashian vyras K.Westas ištraukė jai iš rankų mikrofoną ir ėmė liaupsinti atlikėją Beyonce.

T.Swift buvo tokia priblokšta, kad nepajėgė kalbėti toliau.

Po kurio laiko K.Kardashian vyras ėmėsi žygių bandydamas atsiprašyti T.Swift. Kadangi 2015 metais per „Grammy“ apdovanojimus Taylor ir Kanye bendravo, imta kalbėti, kad nesantaikos kirvis užkastas.

Šaipėsi iš apkūnios draugės

Buvo laikai, kai dainininkės Kelly Osbourne (32 m.) ir Christina Aguilera (36 m.) puikiai sutarė, linksmindavosi toje pačioje kompanijoje. Viskas pasikeitė, kai paaiškėjo, kad Ch.Aguilera turi ydą – labai mėgsta apkalbinėti net ir draugus.

Ji už akių vis pasišaipydavo iš Kelly apkūnumo, laidydavo nešvankius juokelius. Galiausiai K.Osbourne trūko kantrybė ir ji pareikalavo viešo atsiprašymo. Ch.Aguilera to daryti nė nemanė.

Kai susilaukusi kūdikio Ch.Aguilera pastebimai priaugo svorio, Kelly pasinaudojo galimybe jai įgelti.

„Gali būti, kad ji tapo tokia stora, kokia ir turėjo būti, – džiugiai kalbėjo K.Osbourne 2011 metais. – Ji visada šlykščiai su manimi elgėsi ir netgi nusipirko mano namą.

Daug metų ji vadino mane storule, bet kas gi nutiko? Ji pati yra stora!“

Į darbą paleido kumščius

Dėl kokių priežasčių britų aktorius Orlando Bloomas (40 m.) ir Kanados atlikėjas Justinas Bieberis (23 m.) vengia vienas kito? Pasirodo, yra rimtas pagrindas.

Viskas prasidėjo 2012 metais, kai po „Victoria’s Secret“ šou J.Bieberis išsiruošė į pasimatymą su modeliu Miranda Kerr (34 m.), tuo metu dar oficialia O.Bloomo žmona. Po kelių dienų Justinas socialinio tinklo paskyroje paviešino bikinį vilkinčios Mirandos nuotrauką.

O.Bloomas neliko skolingas ir ėmė visiems pasakoti apie savo romaną su buvusia J.Bieberio mylimąja Selena Gomez (25 m.). Negana to, fotografams pavyko užfiksuoti Orlando ir Seleną po vieno audringo vakarėlio Los Andžele.

2014-ųjų vasarą Ibisoje O.Bloomas ir J.Bieberis susitiko akis į akį. Iš pradžių žvaigždės tik svaidėsi žodžiais, o galiausiai O.Bloomas trenkė J.Bieberiui.

Rimto kraujo praliejimo pavyko išvengti, peštukai buvo sutramdyti. Nuo to laiko O.Bloomas ir J.Bieberis stengiasi, kad jų keliai nesusikirstų.

Meilės trikampis filmavimo aikštelėje

Pastaruoju metu rimtų sveikatos bėdų turinti aktorė Shannen Doherty (46 m.) dar TV serialo „Beverly Hilsas 90210“ laikais garsėja aikštingu charakteriu. Tada įsiplieskę nesutarimai su prodiuseriu Aaronu Spellingu persimetė ir į „San Fransisko raganų“ užkulisius.

Serialui pasiekus populiarumo viršūnę Shannen teko palikti kūrybinę komandą, mat kaprizingu elgesiu ir didžiuliu finansiniu apetitu ji iškankino ir prodiuserius, ir kolegas. Ypač nuožmiai ji konfliktuodavo su seserį Fibi vaidinusia aktore Alyssa Milano (44 m.).

Iš pradžių aktorės gerai sutarė, kartu linksmindavosi baruose ir vakarėliuose, tačiau kai į kūrybinę grupę atėjo Julianas McMahonas, kuris įkūnijo demoną, viskas pasikeitė.Šiam gražuoliui pirmiausia į akį krito A.Milano, bet netrukus jis susižavėjo S.Doherty ir dėl jos netgi paliko žmoną.

Įskaudinta Alyssa nesugebėjo atleisti nei buvusiam mylimajam, nei Sh.Doherty.

Režisierių lygino su A.Hitleriu

Režisierius Michaelas Bay (52 m.), aktorei Megan Fox (31 m.) skyręs šlovę pelniusį vaidmenį „Transformeriuose“, dėkingumo nesulaukė.

Megan apšaukė režisierių Adolfu Hitleriu ir Napaleonu, o jo darbo stilių filmavimo aikštelėje pavadino diktatorišku. Ji visiems skųsdavosi, kad per filmavimą vos nežuvo.

M.Bay ir visą kūrybinę grupę tokie aktorės žodžiai šokiravo. „Transformerių“ vykdomasis prodiuseris Stevenas Spielbergas nutarė, kad filmas nenukentės, jeigu tokios kaprizingos įžymybės jame neliks. Todėl jis nepakvietė M.Fox filmuotis „Transformerių“ tęsinyje.

„Megan dar labai jauna, todėl prikalbėjo beprotiškų ir juokingų dalykų“, – skėstelėjo rankomis M.Bay.

Vėliau režisierius ir aktorė susitaikė. M.Bay net pakvietė M.Fox filmuotis filme „Vėžliukai nindzės“.

Degė neapykanta

Per švelnu būtų sakyti, kad legendinės grupės „Nirvana“ lyderio Kurto Cobaino našlė Courtney Love (53 m.) nesugebėjo pelnyti vyro kolegų pagarbos.

2007 metais išėjusi iš klinikos, kurioje bandė atsikratyti priklausomybės nuo narkotikų, C.Love pareiškė, kad visos „Nirvana“ muzikos teisės priklauso jai vienai ir kad ji nesirengia išleisti ankstyvųjų grupės kūrinių. Tuomet neišlaikė grupės būgnininko Dave’o Grohlo (48 m.) nervai.

„Man yra tekę matyti žmonių, kurie viską prarado dėl narkotikų. Aš pats su jais buvau susidūręs, bet Courtney į tokią duobę buvo įkritusi daug kartų.

Daug žmonių man yra kėlę pyktį, bet niekam nesu jautęs tokios neapykantos kaip C.Love“, – sakė Dave’as.

Neišmanydama, kaip atsikirsti, C.Love pareiškė, kad D.Grohlas yra įsimylėjęs jųdviejų su K.Cobainu dukterį Frances Bean, kuri už jį jaunesnė beveik 25 metais. Šokiruota Frances Bean rėžė, kad tai nesąmonė.

Atrodo, kad pastaraisiais metais C.Love ir D.Grohlo santykiai atšilo. „Subrendrome ir susimąstėme, kodėl taip žiauriai vienas kitą teisiame, – apgailestavo C.Love. – Beveik 20 metų tarp mūsų tvyrojo įtampa. Dabar bendraujame, susirašinėjame.“

Parengė Rūta Peršonytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.