Filmavimo aikštelėje Mindaugas Papinigis iškoneveikė puikiai žinomą trijulę

Trilogijos „Zero“ ir „Redirected / Už Lietuvą!“ žvaigždė Mindaugas Papinigis vos nesusidorojo su trimis komedijos „Tarp mūsų, berniukų...“ tęsinio „Klasės susitikimas. Berniukai sugrįžta!“ žvaigždėmis – tiesa, filmavimo aikštelėje.

 Filmavimo akimirka.<br> A.Vasilenko nuotr.
 Filmavimo akimirka.<br> A.Vasilenko nuotr.
 Filmavimo akimirka.<br> A.Vasilenko nuotr.
 Filmavimo akimirka.<br> A.Vasilenko nuotr.
 Filmavimo akimirka.<br> A.Vasilenko nuotr.
 Filmavimo akimirka.<br> A.Vasilenko nuotr.
 Filmavimo akimirka.<br> A.Vasilenko nuotr.
 Filmavimo akimirka.<br> A.Vasilenko nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 9, 2017, 9:57 AM, atnaujinta Nov 9, 2017, 10:00 AM

Naujausioje lietuviškoje komedijoje jam teko auklėti ne vietoje sustojusius berniukus – Audrių Bružą, Kirilą Glušajevą ir Mantą Vaitiekūną.

Charizmatiškasis M. Papinigis sukūrė epizodišką vaidmenį, tačiau akimirksniu sužavėjo ir kolegas, ir už kadro likusią filmavimo grupės komandą, kuriai vėl vadovauja režisierius Kęstutis Gudavičius.

Kai iš pirmosios dalies puikiai pažįstama trijulė, vykstanti iš oro uosto pasiimti Leonardo Pobedonoscevo herojaus, akimirką stabtelėjo Vilniaus Rotušės aikštėje, nekantriam M. Papinigiui teko „maroziškai“ juos paauklėti. 

„Šią scenarijaus vietą palikome Mindaugo improvizacijai, nes niekas geriau už jį nemoka sukurti to stuobrio keikūno, žodžio kišenėje neieškančio grėsmingos išvaizdos vyruko“, – sako laukiamiausiu tęsiniu jau pakrikštytos komedijos „Klasės susitikimas. Berniukai sugrįžta!“ režisierius K. Gudavičius.

Pasak jo, vos M. Papinigis pasirodė filmavimo aikštelėje, aplink ją susibūrė praeiviai, panorėję bent akies krašteliu išvysti komišką aktoriaus pasirodymą.

„Esu vaidinęs lietuviškame filme „Redirected / Už Lietuvą!“, o ši komanda mane sužavėjo ne mažesniu profesionalumu ir nuoširdumu“, – filmavimo įspūdžiais ir kolegomis džiaugėsi M. Papinigis. 2016 m. ekranus išvydusi komedija „Tarp mūsų, berniukų...“ puikuojasi 6-ojoje visų laikų populiariausių Lietuvoje rodytų filmų vietoje, o jos tęsiniui, kuris kino ekranus išvys per Naujuosius metus, žadama dar didesnė sėkmė. 

Prie žiūrovų jau pamėgtos ketveriukės – A. Bružo, K. Glušajevo, M. Vaitiekūno ir L. Pobedonoscevo – prisijungė ne tik M. Papinigis, bet ir kita „Zero III“ bei „Redirected / Už Lietuvą!“ žvaigždė – aktorius Donatas Šimukauskas.

Jam teko trumpas, bet iš koto verčiantis vaidmuo – jis komedijoje sukūrė tiesmuko daktaro, ketinančio išgydyti K. Glušajevo personažą nuo knarkimo, vaidmenį.

Į kokį nuotykį berniukai leisis šįkart, ką veikia vyrai, kai jų nemato moterys, ir kaip M. Papinigis auklėja komedijos „Klasės susitikimas. Berniukai sugrįžta!“ žvaigždes, pamatysite pirmajame filmo treileryje. 

Komedija „Klasės susitikimas. Berniukai sugrįžta!“ Lietuvos kino teatruose pasirodys gruodžio 29 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.