Ko tėvams niekada neatleis Faros dukra ir kas sieja Moniką Šedžiuvienę su partneriu?

Šį penktadienio vakarą LNK laidoje „KK2 penktadienis“ žinomi žmonės ir jų atžalos kalbės apie karjerą ir kaip įtakingi tėvai padeda savo vaikams.

 Fara su žmona.
 Fara su žmona.
 Faros dukra.
 Faros dukra.
 Faros žmona.
 Faros žmona.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2017-11-10 11:19

Laidoje dalyvavęs grupės „Rondo“ lyderis Aleksandras Ivanauskas-Fara pasakos, kad jo visa šeima susijusi su muzika ir nemažai jam padeda. „Mūsų šeimoje – muzikinė dinastija. Dukra Jurgita dainuoja, sūnus Benas užsiima muzikos prodiusavimu, mano žmona Rima užsiima muzikos vadyba. Mes susivienijome rengdami turą per arenas. Man nieko daryti nereikia, tik padainuoti, ir viskas“, – linksmai laidoje kalbės atlikėjas

Tačiau Aleksandro Ivanausko žmona sako, kad dirbti su vyru nėra taip lengva: „Sunku dirbti. Pešamės ir ginčijamės“. Ponia Rima atskleidė, kad Fara nebuvo jos svajonių jaunikis: „Vaikščiodavo riebaluotais plaukais ir suplyšusiom kelnėm. Ir ne todėl, kad mada buvo“.

Faros dukra Jurgita Liukaitienė atskleis, kad tėvų vertimas devynerius metus groti smuiku buvo košmaras. „Tai buvo mamos neišsipildžiusi svajonė. Niekad jai už tai neatleisiu. Kančios buvo labai daug“.

Laidoje dalyvaus ir politiko bei verslininko Vidmanto Martikonio duktė Vidmantė. Mergina yra baigusi teisės studijas, tačiau laidoje pripažins, kad tai nebuvo jos svajonė. „Niekada apie tai nesvajojau. Net nežinau, ar turėjau kokių nors svajonių, kur noriu studijuoti. Bet normalu, kad po mokyklos daugelis nežino, ko nori“, – laidoje kalbės V. Martikonytė.

Vidmantės tėvas sako, kad buvo įsitikinęs, jog teisininkės specialybė jo dukrai labai tikusi: „Matydamas Vidmantės gebėjimus jai ir pasiūliau studijuoti teisę. Neturėjau svajonės, kad dukra būtų tuo ar anuo. Jeigu tuomet būtų pasakiusi, kad nori būti dizainerė, būtų ir buvusi dizainerė“.

Monika Šedžiuvienė laidoje paneigs gandus, kad jos ir Andriaus santuoka galėjo pradėti žlugti dėl jos scenos partnerio Audriaus Janonio. „Mūsų santykiai pradėjo klibėti iki sutinkant Audrių, nereikia jo niekur kišti“, – kalbės Monika Šedžiuvienė. A. Janonis prisimins, kad Andrius Šedžius jam pasirodė protingas ir verslus žmogus: „Kažkada teko nakvoti pas juos namuose. Buvo ir Monika, ir jų sūnus, ir Andrius. Man jis patiko, protingas žmogus, labai verslus“.

Visą „KK2 penktadienio“ laidą žiūrėkite šį penktadienio vakarą 19 val. 30 min. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.