Jay Z prisipažino, kad buvo neištikimas Beyonce

„Sunkiausia artimo žmogaus veide matyti skausmą, kurį pats sukėlei“, – sakė reperis Jay Z (48 m.), prisipažinęs, kad buvo neištikimas savo sutuoktinei Beyonce (36 m.).

Jay Z ir Beyonce. <br>„ViDA Press“ nuotr.
Jay Z ir Beyonce. <br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 16, 2017, 5:45 PM

Bandymai atvirai pasikalbėti, ašaros, psichologų konsultacijos. Visa tai išgyveno Beyonce ir Jay Z, kai paaiškėjo, kad vyras turėjo meilužę.

Tai prisipažinęs reperis tikino, kad neištikimybės šaknys glūdi vaikystėje. „Supratau, kad viskas tarpusavyje yra susiję“, – aiškino muzikantas.

Ar sunku buvo kalbėtis su sutuoktine paslapčiai išaiškėjus? „Kai siaučia uraganas, saugiausia vieta yra jo centre“, – filosofiškai dėstė Jay Z.

Su kokia moterimi hiphopo legenda išdavė sutuoktinę? Apie tai užsiminė Beyonce, savo albume „Lemonade“ paminėdama „Becky gražiais plaukais“.

2008-aisiais susituokusi pora augina tris vaikus: dukterį Blue Ivy, kuriai sausio 7 d. sukaks 6 metai, ir šiemet birželio 12-ąją gimusius mergaitę ir berniuką Rumi bei Sirą.

Beje, nuotrauka, kurioje dainininkė įsiamžino nėščia, socialiniame tinkle „Instagram“ šiemet tapo populiariausia. Ji surinko daugiau nei 11 milijonų patiktukų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.