Dovilė Šakalienė atskleidė šokiruojančias detales apie vyro smurtą patyrusią Seimo narę

Vos prieš kelias dienas visuomenę pribloškė žinia, kad Seimo narė Virginija Vingrienė (46 m.) patyrė smurtą iš savo sutuoktinio. Moteris stengėsi šios šeimos dramos neeskaluoti, tačiau visgi ryžosi viešai prisipažinti, kad prieš ją esą smurtavo jos sutuoktinis. Seimo narės kolegė Dovilė Šakalienė (39 m.) laidoje „Ant bangos“ atskleidė šokiruojančias smurto proveržio detales.

 Dovilė Šakalienė. 
 Dovilė Šakalienė. 
 Virginija Vingrienė.
 Virginija Vingrienė.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 10, 2018, 1:56 PM, atnaujinta Apr 10, 2018, 3:53 PM

„Aš pati lydėjau Virginiją į ligoninę. Ji yra tipinis smurto prieš moterį pavyzdys. Ji yra įbauginta, sumušta ir be galo išsigandusi, išgyvena ne tik dėl savęs, bet ir dėl savo vaikų. Kadangi yra viešas žmogus, supranta, kad ši istorija palies ir jos artimą aplinką“, – laidoje „Ant bangos“ pasakojo D. Šakalienė.

Kita laidos viešnia – žurnalistė Rūta Janutienė ėmė priešgyniauti politikei: „Jūs dabar skelbiate tokius faktus, o ar apklausėte antrąją pusę – jos vyrą? Tai yra visiškai neobjektyvu, kai kalbama tiesiai į vienus vartus. Ar apklausėte policijos pareigūnus, kurie buvo iškviesti? Ką jie jums pasakė? Kažkodėl visi šie smurto atvejai išlenda tik tada, kai pradedamas skyrybų procesas. Tai jeigu kentėjo tiek ilgai, kodėl nusprendė nebekentėti“?

Po tokių R. Janutienės žodžių, parlamentarė sunkiai rinko žodžius: „Kaip jūs galite taip kalbėti apie smurtą patyrusią moterį? Virginijos kūnas nusėtas kraujosrūvomis, ji įbauginta, vis dar negali atsigauti po policijos pareigūnų elgesio ir požiūrio į ją. Ji paskambino pagalbos telefonu kreipdamasi pagalbos, o iš jos pasityčiojo. Aš lydėjau ją, kad Virginija gautų medicinos įstaigos išrašą apie patirtus sužalojimus. Ji pati net neketino kreiptis į medikus, nes buvo šoke“.

Neįtikėtina smurto drama Seimo narės namuose, šokiruojantys liudijimai ir aršus konfliktas laidoje „Ant bangos“ trečiadienį, 21.30 val., per „Lietuvos ryto“ televiziją.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.