Celine Dion gali netekti balso

„Atsisakyti koncertų – sunkiausias išbandymas atlikėjui“, – apgailestavo Kanados dainininkė Celine Dion (49 m.), priversta atšaukti pasirodymus dėl ausies operacijos.

Celine Dion. <br>„Scanpix“ nuotr.
Celine Dion. <br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 14, 2018, 4:31 PM

Dainininkę C.Dion jau seniai kamuoja klausos sutrikimas. Konkrečiai – vadinamojo Eustachijaus vamzdžio, jungiančio būgninę ertmę su nosiarykle, negalavimas.

Šis susirgimas gali paveikti ne tik klausą, bet ir balsą. Iš pradžių gydytojai atlikėjai skyrė lašų, tačiau jie nepadėjo. Tuomet buvo nutarta atlikti operaciją, bet po jos mažiausiai tris savaites būtina ramybė.

Todėl dainininkė atšaukė planuotus koncertus Las Vegase. „Mielieji, apgailestauju, tačiau turiu nuvilti visus, kurie ketino keliauti į Las Vegasą dėl mano koncertų.

Žinau, kad tai pranešdama galiu jus nuliūdinti, todėl labai atsiprašau“, – savo feisbuko paskyroje rašė C.Dion.

Kol kas neaišku, ar operacija padės visiškai išgydyti ligą. „Grammy“ laimėtoja neslepia – jai būtų sunku, jeigu tektų baigti dainininkės karjerą.

Pastaraisiais metais nelaimės tiesiog persekioja C.Dion. 2016-ųjų sausį grumtynes su vėžiu pralaimėjo jos vyras 73-ejų Rene Angelilis. Po dviejų dienų ši liga pasiglemžė ir jos brolį Danielį.

Po vyro mirties Celine tenka vienai rūpintis trimis sūnumis: Rene Charlesu (17 m.) ir dvyniais Nelsonu bei Eddy (7 m.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.