Moteris nežino, ko griebtis: prosenelė pagrobė vaiką

Į „TV pagalbą“ paskambino Asta. „Jauna moteris sako, kad buvusio draugo močiutė pagrobė jos vaiką ir neatiduoda. Iš Astos nėra atimta teisė auginti vaiką, prosenelė nėra jo globėja. Tačiau moteris nei gražiuoju, nei piktuoju vaikelio negrąžina“, – Astos istoriją pasakoja „gelbėtoja“ Rūta Filejeva.

Laidos filmavimo akimirka. <br>Stop kadras. 
Laidos filmavimo akimirka. <br>Stop kadras. 
Laidos filmavimo akimirka. <br>Stop kadras. 
Laidos filmavimo akimirka. <br>Stop kadras. 
Laidos filmavimo akimirka. <br>Stop kadras. 
Laidos filmavimo akimirka. <br>Stop kadras. 
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 25, 2018, 2:13 PM, atnaujinta Apr 25, 2018, 3:47 PM

Jauna moteris pasakojo, kad prieš metus ją su vaikeliu draugas paliko ir išėjo pas kitą. Tačiau bendravimo su jo šeima Asta nenutraukė. Prieš porą savaičių ji su savo vaikeliu svečiavosi pas buvusio draugo močiutę. „Išvažiavau ten po barnių su dabartiniu draugu ir tada sužinojau, kad vėl laukiuosi. Buvusio draugo močiutė labai supyko. Ji tikėjosi, kad aš liksiu gyventi pas ją ir ji galės auginti mano pirmąjį vaikelį. Promočiutė man pasiūlė pasidaryti abortą“, – pasakojo Asta.

Kai moteris pasakė, kad nori grįžti į Vilnių pas draugą, promočiutė geranoriškai pasisiūlė prižiūrėti vaikelį, kol Asta išsiaiškins su savo draugu. „O kai paskambinau, kad atvažiuoju pasiimti savo vaiko, ji pareiškė, kad jo neatiduos. Pagrasino, kad kreipsis į vaikų teises ir pasakys, jog aš neprižiūriu savo vaiko, ir neva tik ja visi ten tikės“, – guodėsi Asta.

Pasak moters, promočiutė nuolat ragindavo atsisakyti vaiko ir globą atiduoti jai, tačiau Asta nesutiko.

„Aš jai parašiau, kad šiandien atvažiuoju pasiimti vaiko. Tačiau ji atsakė, kad galiu nevažiuoti ir vaiko ji man tikrai neatiduos“, – pasakojo Asta.

„Niekas neturi teisės šiaip sau pasiimti vaiko ir neatiduoti motinai. Arba Asta ne viską papasakojo, arba vaikelio prosenelė elgiasi netgi nusikalstamai. Kas vis dėlto įvyko, kad motina turi kviestis pagalbą norėdama atgauti savo vaiką?“ – svarstė R.Filejeva.

TV3 laidos „TV pagalba“ filmavimo komandai nuvykus į promočiutės namus kilo didžiulis skandalas. „Vaikelį promočiutė įbruko Astai į rankas ir užtrenkė duris. Daiktai liko namuose. Įėjus į vidų moteris elgėsi agresyviai. Ji ėmė mane stumdyti, vos pirštų nenuspaudė“, – pasakojo R.Filejeva.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.