Gyvenimo būdą pakeitęs Ugnius Kiguolis prasitarė – vaikšto į pasimatymus

Ne visos pramogų pasaulio žvaigždės gali pasigirti tokiu spalvingu gyvenimu kaip verslininkas Ugnius Kiguolis. Ne vienas sėkmingą internetinį verslą sukuręs Ugnius ne kartą įtrauktas į Lietuvos milijonierių sąrašus, nors pats nenori būti taip vadinamas.

Ugnius Kiguolis. <br>LNK nuotr.
Ugnius Kiguolis. <br>LNK nuotr.
Ugnius Kiguolis. <br>LNK nuotr.
Ugnius Kiguolis. <br>LNK nuotr.
Ugnius Kiguolis. <br>LNK nuotr.
Ugnius Kiguolis. <br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 30, 2018, 2:52 PM

Tautiečiai dar neužmiršo ir itin skandalingos muzikos grupės „Naujieji lietuviai”, kuriai kadaise priklausė Ugnius ir prodiuseris Egmontas Bžeskas. Todėl jo gyvenime taip pat buvo etapas su vakarėliais iki paryčių. Tačiau šiandien Ugniaus gyvenimas – visiškai kitoks. Sveika mityba, poilsis, dėmesys sūnui ir namams – tokie šiuo metu vis dar vienišo Ugniaus gyvenimo prioritetai. „Bet į pasimatymus vaikštau”, – laidoje „Nuo...Iki“ atskleidė pašnekovas.

Ugnius pirmą kartą pakvies pasižvalgyti po naujai įrengtus savo namus Kaune. Šį namą Ugnius su šeima – buvusia žmona Jurgita ir sūnumi Matu įsigijo prieš 15 metų. Tuomet ji įrengė visiškai moderniai. Tačiau prieš trejus metus Ugnius su Jurgita pasuko skirtingais keliais, vyras liko gyventi jų name ir nusprendė iš esmės jį pakeisti.

Ugnius sako supratęs, kad modernūs namai jam atsibodo, todėl pamažu čia sukūrė itin puošnius ir prabangius klasikinius namus. Ugnius patikina itin daug laiko praleidžiantis namuose – čia ir ilsisi, ir dirba, todėl jam ne tas pats, kur ir kaip gyventi: „Visada norėjau gyventi gražioje, jaukioje aplinkoje. Viena iš klaidų, kurias visą laiką daro žmonės, jų tarp jų ir aš, tai pradedi gailėti pinigų ir jei kažkur truputį pataupei, nepadarei iki galo, tai tada visą gyvenimą ir kliūna.”

Ugnius neslepia – toks pokytis kainavo daugiau nei pusę namo, tačiau jis įsitikinęs – buvo verta taip atsinaujinti. „Supratau viena – klasika niekada nesensta ir neatsibosta”, – sako jis.

Ugnius neslepia – namus įrenginėjo tik iš itin kokybiškų medžiagų, todėl labai tikisi, kad šie namai jam tarnaus visą likusį gyvenimą.

400 kvadratinių metrų name gyvenantis Ugnius patikina, kad jam vienam čia netgi per daug vietos – į kai kurias namo dalis jis retokai užsuka. Ir visiems pataria nesistatyti itin didelių namų, nes jų priežiūra reikalauja itin daug laiko ir išlaidų.

Gyvenimo būdo laida „Nuo...Iki“ – šį pirmadienio vakarą 21 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.