„Nuo... Iki...“ laidoje – netikėti pokyčiai

Ilgiausiai transliuojamoje LNK laidoje „Nuo... Iki...“, kuri eteryje skaičiuoja net 23 metus, – netikėti, bet malonūs pasikeitimai.

 Laidoje „Nuo... Iki...“ – nauji veidai.
 Laidoje „Nuo... Iki...“ – nauji veidai.
 Laidoje „Nuo... Iki...“ – nauji veidai.
 Laidoje „Nuo... Iki...“ – nauji veidai.
 Laidoje „Nuo... Iki...“ – nauji veidai.
 Laidoje „Nuo... Iki...“ – nauji veidai.
 Laidoje „Nuo... Iki...“ – nauji veidai.
 Laidoje „Nuo... Iki...“ – nauji veidai.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Aug 20, 2018, 10:43 AM, atnaujinta Aug 20, 2018, 10:52 AM

Nuo rudens gyvenimo būdo laida bus transliuojama net tris kartus per savaitę, nuo pirmadienio iki trečiadienio, o prie Giedrės Talmantienės jungiasi nauja vedėja – Eglė Kernagytė.

„Kadangi „Nuo... Iki...“ bus tris kartus daugiau, mūsų komandoje dirbs ne tik nauja vedėja, bet ir naujos žurnalistės. Iš viso dirbsime net šešių moterų komanda – tapome savotiška gyvenimo būdo žinių tarnyba“, – sako Giedrė Talmantienė.

Be jos, „Nuo... Iki...“ rengs Eglė Deksnytė-Kuzmienė, Rūta Lapė, Julija Ciurupa, Saulė Žemaitytė ir Eglė Kernagytė. Eglei patikėtas ne tik laidos vedėjos vairas – ji pati taip pat rengs pasakojimus apie žinomus žmones.

„Ilgametė „Nuo... Iki...“ sėkmė padiktavo idėją dar labiau išsiplėsti – jau kelis dešimtmečius ši gyvenimo būdo laida, kuriai pavadinimą sugalvojo kolegės ir pirmosios laidos vedėjos Rūtos Mikelkevičiūtės mama, kepdama blynus, nuolat keitėsi ir dėl to visada buvo reitingų viršūnėje.

Aišku, mūsų sėkmės priežastis – ir žmonės, kurie mums atsiveria. Labai dažnai žmones viešumas gąsdina, bet mūsų herojai prisipažįsta, kad dalyvavimas „Nuo... Iki....“ laidoje jiems atnešė sėkmę – arba jie patys pasiryžta pokyčiams, arba sulaukia aplinkinių palaikymo.

Istorijos, kurias pasakojame laidoje, dažnai pranoksta net geriausias kino juostas. O tai įkvepia didesniems darbams ir platesniems užmojams“, – sako Giedrė.

Padidėjusį krūvį Giedrė nuo naujojo sezono dalysis su šviesaus atminimo Vytauto Kernagio dukra Egle Kernagyte. Jos ves laidą pasikeisdamos kas savaitę.

„Ieškojome ir vaikino vedėjo, bet paskui nusprendėme, kad pasiliksime su vedėja moterimi. Moterys visai kitaip perteikia emocijas! Eglė – labai patraukli, labai šilta asmenybė, mylima žiūrovų.

Be to, labai moka bendrauti su skirtingais žmonėmis, o moterų kompanijoje labai svarbu sutarti. Eglė pati buvo mūsų laidos herojė. Smagu, kad ji pasiryžo tapti ne tik pranešėja, bet ir pati kurti siužetus“.

„Jaučiuosi labai smagiai, – kolegei Giedrei pritaria Eglė Kernagytė. – Laidą „Nuo... Iki....”, pamenu, žiūrėjau dar būdama vaikas, o štai dabar pati jai atstovausiu. Pasiūlymas prisijungti prie šios puikios, ilgametės komandos man – didelis mano darbo įvertinimas. Sieksiu pateisinti komandos lūkesčius“.

Pasak Eglės, kiekviena nauja patirtis jai yra dar vienas žingsnis pirmyn. „Su šia komanda, tikiu, žengsime koja kojon tvirtai, visad palaikydamos viena kitą“.

Atsinaujinusi „Nuo... Iki...“ su Egle Kernagyte ir Giedre Talmantiene – jau nuo rugsėjo 3-osios, pirmadieniais–trečiadieniais per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.