Robbie Williamsas įsigijo prabangų būstą

Vandenyno bangų mūša, žuvėdrų klyksmas, vaikų juokas. Visa tai savo svajonių name Malibu paplūdimyje rytais girdės britų žvaigždė Robbie Williamsas su žmona Ayda Field.

„Mega“ / „Scanpix“ nuotr.
„Mega“ / „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 20, 2018, 9:34 AM

Dainininkas R.Williamsas (44 m.) su žmona A.Field (39 m.), dukra Theodora Rose (5 m.) ir sūnumi Charltonu Valentine’u (3 m.) netrukus jau galės kraustytis į prabangų namą, už kurį teko pakloti 18,34 milijono eurų.

Malibu pakrantėje (Kalifornija, JAV) jų būsimi kaimynai – Lady Gaga, Tomas Hanksas, Julia Roberts, Cher, Cindy Crawford, Stevenas Spielbergas, Halle Berry ir kitos pramogų pasaulio žvaigždės.

2500 kv. metrų vila yra kukli, palyginti su kitais čia iškilusiais statiniais. Tiesa, R.Williamsas gali laisvai prieiti prie paplūdimio, kuriuo vaikščioja ir kitų 19 vilų gyventojai.

Britų superžvaigždės name – keturi miegamieji šviesiomis medinėmis grindimis, o šalia kiekvieno – atskiras vonios kambarys.

R.Williamso ir jo sutuoktinės miegamasis įrengtas pirmame aukšte, iš stiklinio balkono atsiveria vaizdas į vandenyną.

Be to, viloje yra kambarys su žaidimų konsole „Playstation“, kurią taip mėgsta garsusis britų atlikėjas.

Šalia pagrindinio pastato įrengtas svečių namas, yra įspūdingas baseinas. Iš gyvenamojo kambario galima patekti tiesiai į terasą.

Lauke stovi kepsninė. Ji ypač turėtų praversti R.Williamsui ir jo žmonai, mėgstantiems ant iešmo čirškinti daržoves ir baltą mėsą.

Ayda labai rūpinasi sveika mityba ir prižiūri, kad anksčiau bėdų dėl narkotikų ir alkoholio turėjęs vyras neišklystų iš tiesaus gyvenimo kelio.

„Mane išgelbėjo meilė Aydai. Žmona man suteikia stabilumą, daro mane laimingą“, – sakė R.Williamsas.

1981-aisiais pastatyta vila pertvarkoma iš esmės, kambariuose įrengiami nauji kondicionieriai.

Beje, plušantys darbininkai nežino, kam priklauso šis nekilnojamasis turtas. R.Williamsui svarbu, kad kuo mažiau žmonių aplinkui žinotų, kas jis toks. Dėl to 2002-aisiais muzikos žvaigždė ir įsikūrė Los Andžele.

Čia „Angels“, kuri išrinkta geriausia pastarųjų 25 metų britų daina, atlikėją mažai kas pažįsta.

„Los Andžele su šeima mėgaujuosi saule ir ramybe, o paskui skrendu į Europą, kurioje mane pasitinka ovacijomis“, – sakė R.Williamsas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.