45-erių aktorių Andrių Paulavičių tobulinti pilvo presą privertė vaidmuo

„Susitikom su Andriumi „Rimtų reikalų“ filmavimo aikštelėje, kur jis atlieka Bugoro vaidmenį. Sakau aš jam: „Ką, Andriuk, Bugoras turi būti truputį atletiškesnis nei pats ponas esat“.

 A. Paulavičius ir Ironvytas sporto salėje.
 A. Paulavičius ir Ironvytas sporto salėje.
 Filmavimo akimirkos. 
 Filmavimo akimirkos. 
 Filmavimo akimirkos. 
 Filmavimo akimirkos. 
 Filmavimo akimirkos. 
 Filmavimo akimirkos. 
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Aug 21, 2018, 10:09 AM

Sutiko jis su manimi ir prižadėjo po savaitės ateiti į salę. Nemelavo“, – juokiasi sportiškasis reperis Vytautas Medineckas-Ironvytas, tapęs ne tik garsaus aktoriaus Andriaus Paulavičiaus kolega naujajame kriminaliniame seriale „Rimti reikalai“, bet ir asmeniniu sporto treneriu.

„Vytas sakė iš manęs padarys Hju Džekmaną, – šypsosi A. Paulavičius. – Man jau 45 metai, tai kada, jei ne dabar? O man labai įdomu, ar tokiame amžiuje dar galima kažką iš savęs išspausti. Ar galiu aš turėti six pack’ą ar jau ne“.

Pasak žinomo raudonplaukio aktoriaus, intensyviai sportuojant su Ironvytu po truputį jo gyvenime atsiranda kitas ritmas ir nauji tikslai, o tai labai džiugina.

A. Paulavičiui naujoje kriminalinėje dramoje „Rimti reikalai“, kaip jis pats sako, teko negailestingo kriminalinio autoriteto vaidmuo. „Mano kuriamas personažas yra labai įdomus. Jis itin ūmaus charakterio ir mes net suradom, kodėl jis toks.

Jis iš principo yra šizofrenikas, ko niekas nemato, nes jis tai slepia. Po ta jo kauke slypi labai daug problemų, o toks personažo gylis man labai patinka“, – pasakoja aktorius.

Ilgametę patirtį turintis aktorius neslepia – nors jį visą laiką žavėjo įvairiapusiški personažai, šis vaidmuo yra iššūkis ir eksperimentas jam pačiam. „Tu nekalbi savo balsu, tu nesielgi taip, kaip tau yra įprasta elgtis, ir tai yra, mano galva, antra, trečia aktorinė pakopa, kuomet tu jau ne tu. Tu esi kažkas kitas.

Čia yra kuriamas personažas. Šiuo atveju ir režisierius Džiugas Siaurusaitis leidžia fantazuoti, leidžia kurti personažą, prideda savo minčių, kas labai gelbėja. Tai yra labai įdomu“, – nauju vaidmeniu džiaugiasi A. Paulavičius.

Kriminalinė drama „Rimti reikalai“, kurioje vaidins visas Lietuvos aktorių žvaigždynas – nuo „Pasmerktuose“ išgarsėjusių Josif Baliukevič ir Justino Barkaus, iki Mindaugo Papinigio, Gabrielės Malinauskaitės, Manto Vaitiekūno, Algirdo Gradausko ir daugybės kitų. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.