Santuokos 20-metį švenčiantis Žilvinas Žvagulis papasakojo, kokia namuose yra Irena Starošaitė

Šį šeštadienio rytą televizijos žiūrovų pamėgta kulinarinė laida „Virtuvės istorijos“ stebino ne tik azartiška maisto kova, bet ir itin atvirais pokalbiais. Studijoje samčius surėmė tikra estrados legenda ir scenos profesionalas Žilvinas Žvagulis bei jo sūnus Vakaris. O kuris vyras šeimoje gamina geriau nusprendė ne kas kitas, bet žavioji šeimos dama – Irena Starošaitė.

 Žvagulių šeima.
 Žvagulių šeima.
 Žvagulių šeima.
 Žvagulių šeima.
 Žvagulių šeima.
 Žvagulių šeima.
 Žvagulių šeima.
 Žvagulių šeima.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2018-09-14 09:59, atnaujinta 2018-09-14 10:14

Po vasaros atostogų aštuntąjį sezoną į televizijos ekranus sugrįžusi laida „Virtuvės istorijos“ sveikinosi iš Vilniuje įsikūrusios prekybos salos „Ogmios miestas“. Čia įsikūrę ne tik gardaus maisto restoranai, bet karaliauja ir gourmet parduotuvėlės, kuriose laidos šefai prieš filmavimus ieško šviežių, kokybiškų, gurmaniškų maisto produktų ir egzotiškų prieskonių.

Nors Žvagulių namuose kavą savaitgalio rytais visada daro Žilvinas, šį rytą jie skanavo Ilonos ruoštą aromatingą kavą. Pasimėgavę kava azartiškai nusiteikę dvikovos dalyviai ruošėsi kovai.

Po burtų traukimo Ž. Žvaguliui atiteko laidos vedėjos Ilonos Juciūtės-Čibirkienės kurtas snieginių krabų lazdelių blynelių receptas, o Vakaris kartu su „Kamado Bono“ grilio virtuozu Vadimu Amosovu kepė mėsainius su itin aukštos kokybės brandinta jautiena.

„Na, sūnau, aš jaučiuosi stabiliau“, – prieš kovą, ištraukęs receptą, juokdamasis puikavosi Ž. Žvagulis, o kad kova būtų dar azartiškesnė, jis susilažino su sūnumi, jog pralaimėjusiajam „Ogmios mieste“ teks atlikti įsimintiną užduotį. Kokią, paaiškės jau rytoj, tačiau vaizdelio žadama neeilinio.

Šie metai Žvagulių šeimai – ypatingi, mat Irena ir Žilvinas sulaukė neeilinės šventės – šįmet jiedu mini santuokos dvidešimtmetį.

„Starošaitė yra kaip Marytė Melnikaitė – iškentėjo 20 metų mane“, – juokavo Ž. Žvagulis laidoje.

Tačiau ši proga – ne vienintelė. Šiemet pora minės ir 25 metų kartu scenoje jubiliejų, kurio proga sumanė surengti koncertinį turą po visą Lietuvą. Ilonos paklaustas sėkmingos santuokos paslapties, žinomas vyras atviraus, jog Irena jį sužavėjo savo ramumu.

„Aš esu ugnis, o ji yra ramybė. Grįžtu namo visas ugningas, o ji sako stop, bachūras, grįžai namo – nuimk gazą“, – apie tarpusavio santykius šeimoje nuotaikingai pasakojo Ž. Žvagulis.

Žilvinas ir Irena ne tik puikūs partneriai scenoje, bet ir itin atsidavę šeimai. Jų sūnus Vakaris nuo mažens augo tarp muzikos, todėl nenuostabu, jog baigęs mokyklą, pasirinko muzikos technologijų studijas Londone.

„Nebaisu jo išleisti, baisu pačiai likti be jo“, – apie artėjantį nerimą ir sūnaus išlydėtuves atviravo I. Starošaitė.

Abiejų komandų „Kamado Bono“ griliuose kepti patiekalai atrodys itin gardžiai, tačiau kuris patiekalas labiau sužavės šio ryto teisėją Ireną?

Kuris Žvagulių šeimos vyras gamina geriau, kam atiteks nugalėtojo karūna ir kodėl Žilvinas ir Irena atsidūrė „Ogmios mieste“ esančiuose dušuose, sužinosite su jau šį šeštadienį 9 val. kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.