Artūras Skardžius žurnalistą plūdo necenzūriniais žodžiais

Seimo narys, nuo socialdemokratų atskilusios Lietuvos socialdemokratų darbo partijos atstovas Artūras Skardžius, atrodo, klimpsta vis giliau.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 19, 2018, 4:02 PM, atnaujinta Sep 19, 2018, 4:17 PM

Antradienio laidos KK2 reportaže buvo užfiksuoti galimai nelegaliai dirbantys darbuotojai šalia politiko žmonai priklausančios sodybos Trakų rajone. Vėliau paaiškėjo, kad Seimo narys turi du automobilius, kurie galimai remontuojami už mokesčių mokėtojų pinigus, 2017-aisiais jų priežiūrai išleista 6400 eurų.

Kitą dieną su KK2 žurnalistais bendravęs politikas juos išvadino „paskutiniais mėšliais“:

„Aš dar kartą sakau... Jūs esate ne žurnalistas, jūs esate paskutinis mėšlius. Jūs meluojate, Jūs skleidžiate netikras žinias, rodote man nepriklausantį turtą“, – kalbėjo A. Skardžius.

Tačiau Seimo vadovai negali patikėti, kad parlamentaras už valstybės lėšas remontuoja ir prižiūri daugiau kaip vieną automobilį. Anot jų, už valstybės lėšas prižiūrimu automobiliu gali naudotis tik pats Seimo narys. Nei jo žmona, nei vaikai tokios teisės neturi.

„Neabejoju, kad turi būti laikomasi taisyklių, nė vienas Seimo narys negali piktnaudžiauti“, – laidoje kalbėjo Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis.

Seimo vicepirmininkė Rima Baškienė teigė, kad už parlamentines lėšas gali būti remontuojami tik su Seimo nario veikla susiję automobiliai:

„Tai yra ne tavo pinigai, o parlamentinės lėšos ir skirtos tos pareigos atlikimui. Tik tam ir viskas“.

Visą reportažą žiūrėkite šį trečiadienio vakarą 19 val. 30 min. laidoje KK2 per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.