Dainininkas Ištvanas Kvikas atskleidė, kodėl draudžia sūnui dainuoti

Sekmadienį TV3 žiūrovai turės galimybę stebėti populiariausią Lietuvoje muzikos šou „X Faktorius“. Antrojoje projekto laidoje pasirodys romų dainininko Ištvano Kviko sūnus Michailas. Jis į sceną žengė kartu su savo pusbroliu Nikita. Vilniuje gyvenantys romai atliko prieš keletą metų itin populiarų kūrinį – Lucenzo Feat. Don Omar dainą „Danza Kuduro“.

 Ištvanas Kvikas su sūnumi.<br> D. Umbraso nuotr.
 Ištvanas Kvikas su sūnumi.<br> D. Umbraso nuotr.
 Filmavimo akimirkos.
 Filmavimo akimirkos.
 Filmavimo akimirkos.
 Filmavimo akimirkos.
 Filmavimo akimirkos.
 Filmavimo akimirkos.
 Filmavimo akimirkos.
 Filmavimo akimirkos.
 Filmavimo akimirkos.
 Filmavimo akimirkos.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Sep 19, 2018, 10:29 AM, atnaujinta Sep 19, 2018, 10:59 AM

Vaikinai į „X Faktoriaus“ sceną užlipo besišypsodami. Tačiau realybė yra visai kitokia. Michailas atviraus – jo tėvas, Grupės „Sare Roma“ lyderis, yra nusiteikęs prieš tai, kad sūnus dainuotų.

„Dėl to buvo labai daug konfliktų. Kai groju, visada prašau, kad tėvas pasižiūrėtų, ar teisingai groju. Tačiau net kada aš groju gerai, jis vis tiek sako, kad blogai“, – sekmadienį, 19.30 val. pasakos vaikinas.

Priežastis labai rimta – dainininkas bijo dėl savo sūnaus ateities.

„Demokratija yra gerai, bet vis tiek šeimoje turi būti tvarka. Čia yra labai rizikingas dalykas, nes tu esi muzikantas, tau šlovė ateina, žmonės prašo autografų. Gali kartais ir išgerti, pabūti ilgiau, o gal net namie nenakvoti. Juk mane visi myli“, – atskleidė I. Kvikas.

Ant žinomo vyro yra supykęs ir jo broils, kadangi Michailas kartu su savimi kviečia dainuoti ir pusbrolį Nikitą.

„Tėvas man visai neleido dainuoti. Kartais net sakydavo, kad išeičiau iš namų, sakė, kad su daina aš niekur nenueisiu, nebus ateities“, – atvirai apie tėvo požiūrį į dainavimą kalbėjo vaikinas.

Niekam ne paslaptis, kad romų šeimose taisyklės yra labai griežtos. Tėvo žodis šeimoje yra paskutis.

„Turime savo versliuką, jį reikia prižiūrėti. Yra sesės, mama, kurias reikia prižiūrėti, kai tėvas koncertuoja. O jis įsivaizduoja, kad bus muzikantas“, – atvirai kalbėjo I. Kvikas.

Tačiau tiek Michailas, tiek Nikita nekreips dėmesio į tėvų kalbas ir išdrįs ateiti į populiariausio Lietuvoje muzikinio šou sceną. Kaip jiems pasiseks? Ką grįžus namo pasakys tėvas? Visa tai paaiškės jau sekmadienį, 19.30 val. per TV3!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.