50 kilogramų atsikratęs aktorius Marijus Bagdonavičius neteko darbo: „Norėjo, kad būčiau storas“

Ne kartą esame girdėję posakį, kad dėl grožio nesiginčijama.

M. Bagdonavičius. 
M. Bagdonavičius. 
M. Bagdonavičius. <br> LR archyvo nuotr. 
M. Bagdonavičius. <br> LR archyvo nuotr. 
M. Bagdonavičius. <br> LR archyvo nuotr. 
M. Bagdonavičius. <br> LR archyvo nuotr. 
 Laidos akimirkos. 
 Laidos akimirkos. 
 Laidos akimirkos. 
 Laidos akimirkos. 
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Sep 20, 2018, 2:21 PM, atnaujinta Sep 20, 2018, 2:31 PM

„Esu priklausoma nuo plastinių operacijų ir, jei ne mano plastikos chirurgas, nežinau, kaip atrodyčiau ir kiek pinigų jau būčiau išleidusi“, – drąsiai šį ketvirtadienio vakarą 20 val. prisipažins LNK televizijos pokalbių laidos „Valanda su Rūta“ herojė Gražina Asipauskaitė.

36 metų rašytoja pasakojo, kad pirmąsias botulino injekcijas pradėjo leistis būdama 25 metų. Iki šiol moteriai atliktos šešios plastinės operacijos ir ji neketina sustoti.

Gražina prisipažįsta, kad prieš keletą mėnesių nusprendė dėti tašką ir nebesivaikyti nepasiekiamo grožio etalono, tačiau, žiūrėdama į veidrodį, ji vis dar randa trūkumų, kuriuos nori ištaisyti.

„Kadangi pas plastikos chirurgus pradėjau lankytis labai anksti, dabar matau, kad tai turi pasekmių. Vos tik išsivaikšto į veidą suleistos hialurono ir botulino injekcijos, mano veidas tarsi sukrinta. Todėl po poros metų planuoju pasidaryti viso veido patempimo operaciją“, – sakė Gražina.

Kita laidos viešnia dainininkė Justina Globienė siekia tapti lietuviškąja Kim Kardashian. Neseniai moteriai buvo atlikta sėdmenų didinimo operacija, per kurią į kiekvieną sėdmenį suleista beveik po litrą riebalų.

„Jeigu man vis tiek atrodys, kad mano užpakaliukas bus per mažas, susidėsiu implantus“, – sakė dainininkė.

Tačiau dar vienas laidos dalyvis, aktorius ir renginių vedėjas Marijus Bagdonavičius nustebino pareiškęs, kad numetęs pusę svorio įklimpo į depresiją.

„Aš netekau visų vaidmenų televizijoje ir pramogų pasaulyje, nes prodiuseriai norėjo, kad būčiau toks linksmas storuliukas. Jie sakė, kad gražuolių mes turim ir be tavęs, o tau 53 metai, tu esi storas ir gražuoliukas niekada nebūsi“, – sakė Marijus, dabar dirbantis gidu ir vedantis ekskursijas po Vilnių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?