7 negirdėti faktai apie Džeimso Bondo merginą Olgą Kurylenko

Iš Ukrainos kilusi gražuolė Olga Kurylenko aktorės karjerą pradėjo pasirodžiusi 2006-ųjų metų įtempto siužeto trileryje „Gyvatė“ bei 2017-iaisiais suvaidinusi vieną svarbiausių vaidmenų populiariojo kompiuterinio žaidimo „Hitmanas“ ekranizacijoje.

Aktorė Olga Kurylenko.<br>AP nuotr.
Aktorė Olga Kurylenko.<br>AP nuotr.
 Olgos filmai.
 Olgos filmai.
 Olgos filmai.
 Olgos filmai.
 Olgos filmai.
 Olgos filmai.
 Olgos filmai.
 Olgos filmai.
 Olgos filmai.
 Olgos filmai.
 Olgos filmai.
 Olgos filmai.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Sep 20, 2018, 11:00 AM

Visam pasauliui ji tapo žinoma prieš dešimt metų, kai kino ekranuose pasirodė 22-asis filmas apie legendinio agento Džeimso Bondo nuotykius „Paguodos kvantas“.

Nuo to laiko aktorė įkūnijo ne vieną įdomų personažą – nuo istorinio epo „Centurionas“, kuriame ji atliko aršios pėdsekės Eten vaidmenį, iki pasirodymo šalia Tomo Cruise‘o mokslinės fantastikos filme „Užmirštieji“.

Aktorės filmografijoje galima rasti ne tik veiksmo filmų, bet ir rimtų dramų: unikalių vizijų režisieriaus Terrence‘o Mallicko juostą „Į stebuklą“, juodo humoro kriminalinę komediją „Septyni psichopatai“ (angl. „Seven Psychopaths“) bei visai neseniai kino ekranuose rodytą skandalingą satyrą „Stalino mirtis“.

2006 m. Bruklino tarptautiniame filmų festivalyje aktorė buvo įvertinta kaip geriausia aktorė, atlikusi Iris vaidmenį režisierės Diane Bertrand dramoje „L'annulaire“ („The Ring finger“).

Netrukus Olgą Kurylenko išvysime dar viename žanre. Talentingoji aktorė suvaidino įtampos kupiname siaubo trileryje „Mara“ (angl. „Mara“), kurio premjera Lietuvoje įvyks jau rugsėjo 21 dieną.

Pasak Olgos, ši rolė buvo jai vienu iš didžiausių išbandymų karjeroje. Siaubo žanras yra unikalus tuo, kad tokio pobūdžio filmuose aktorius privalo perteikti visas įmanomas emocijas – ekrane turi būti natūraliai juntama baimė.

Nors aktorė dabar yra karjeros viršūnėje, jos gyvenimas ne visada buvo rožėmis klotas. Kviečiame susipažinti su 7 asmeninio gyvenimo įdomybėmis iš Olgos Kurylenko gyvenimo.

1.      Olga gimė mišrioje šeimoje. Jos mamos tautinės šaknys – pusiau rusė, pusiau baltarusė, o tėtis – ukrainietis.

2.      Jos tėvai išsiskyrė, kai mergaitei buvo vos 3-eji metai. Ją užaugino mama ir močiutė.

3.      Aktorės vaikystė buvo labai skurdi –teko gyventi viename mažame bute su dar aštuoniais žmonėmis.

4.      Kai Olgai sukako 13, ją pastebėjo agentas ir pasiūlė tapti modeliu. Po kelerių metų sunkaus darbo, Olga gavo modelių agentūros darbo pasiūlymą ir būdama 16-os persikraustė į Paryžių. Ten jos laukė puiki karjera – talentingos gražuolės nuotraukos pateko ant Vogue, Glamour, Elle ir Marie Claire žurnalų viršelių.

5.       Jaunystėje Olga svajojo tapti chirurge.

6.      Aktorė buvo ištekėjusi du kartus. 2000-aisiais – už prancūzų fotografo Cedrico van Molo, o 2007 m. – už amerikiečio verslininko Damiano Gabrielle‘io. Pirmoji santuoja truko ketverius metus, antroji – vos vienerius. Su buvusiu draugu Maxu Benitzu turi sūnų, Alexander Max Horatio, kuris gimė 2015 m. spalio 3 d.

Olga vadovauja Ukrainos labdaros fondui, kuris remia neįgalius vaikus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Speciali „Nauja diena“ G. Kirkilui atminti