Jennifer Garner slapta nuvyko į savo filmo premjerą: klausėsi, ką apie ją kalba žūrovai

Trileryje „Teisingumo Angelas: Pipirmėtė“, kurio premjera mūsų šalies kino teatruose numatoma jau kitą savaitę, rugsėjo 28 dieną, Jennifer Garner iš mylinčios motinos ir žmonos pavirsta viską naikinančiu keršto angelu.

J. Garner.<br>AP nuotr.
J. Garner.<br>AP nuotr.
 Filmo kadrai. 
 Filmo kadrai. 
 Filmo kadrai. 
 Filmo kadrai. 
 Filmo kadrai. 
 Filmo kadrai. 
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Sep 20, 2018, 9:20 AM

Norėdama sužinoti, kaip į šį neįprastą jos vaidmenį reaguoja žiūrovai ir ką jie mano apie filmą, Holivudo žvaigždė slapta nuvyko į filmo seansą, viską nufilmavo ir vaizdo įrašu pasidalijo su milijonais sekėjų socialiniame tinkle „Instagram“.

„Niekada nesu to dariusi, todėl labai nerimauju. Bijau, kad žmonėms filmas gali nepatikti ir tuomet jie viską suvers ant manęs“, – sakė J. Garner.

Prie vaizdo įrašo ji padėkojo visiems, atėjusiems į filmą ir parašė, kad niekada negali žinoti, kuriame kino teatre aktorė gali darkart slapta pasirodyti. Tiesa, žvaigždė taip ir nepranešė, kokių komentarų sulaukė iš aplankyto kino teatro žiūrovų, o šie turbūt nė nesužinojo, kad filmą žiūrėjo drauge su pagrindine juostos žvaigžde.

Trileris „Teisingumo angelas: Pipirmėtė“ pasakos apie tobulą mylimos ir mylinčios žmonos bei motinos Railės Nort (aktorė Jennifer Garner) gyvenimą, kuris sugriuvo vos per kelias sekundes. Railei su šeima – vyru ir mažamete dukra – pramogaujant miesto mugėje, pro šalį važiuojančiame automobilyje sėdėję trys vyrai išsitraukė automatus ir ėmė šaudyti.

Atsitiktinės kulkos atėmė iš Railės dukrą ir vyrą, o ją pačią pasiuntė į reanimaciją. Per stebuklą išgyvenusi, iš ligoninės išrašyta Railė trokšta teisingumo, tačiau jos laukia dar vienas nusivylimas. Bylą tiriantis detektyvas moteriai atvirai pasako, kad trys įtariamieji yra galingo Garsijos kartelio nariai, prieš kuriuos niekas nedrįsta liudyti.

Lemtingąjį vakarą įtariamųjų automobilį dar prieš išpuolį pamačiusi ir detalėms pastabi moteris įsitikinusi, kad sugebėtų atpažinti įtariamuosius. Detektyvas surengia atpažinimo procedūrą ir Railė nedvejodama nurodo tris smogikus, sugriovusius jos gyvenimą.

Prieš pat bylai patenkant į teismą, Railę namuose aplanko kitas policijos pareigūnas, pasiūlantis nemenką sumą pinigų, kad moteris atsiimtų parodymus. Ji, žinoma, nesutinka. Vis tik teisėjas (kuriam, be abejo, moka Garsijos kartelis) nusprendžia, kad įrodymai nėra patikimi ir kaltinamuosius išteisina. O tada Railė paslaptingai dingsta.

Nusivylusi korumpuota teisėsaugos sistema, moteris nusprendžia teisingumą įvykdyti pati. Negailėdama savęs, ji treniruojasi su vienintele mintimi – atkeršyti savo dukters bei vyro žudikams ir atstatyti teisingumą.

Praėjus lygiai penkeriems metams nuo žymiųjų skerdynių, miesto policija ant miesto mugės atrakciono randa pakabintus tris nebegyvus anų žudynių įtariamuosius. Tačiau tai – tik pradžia. Railė pasiryžusi išrauti blogį su šaknimis ir sunaikinti galingąjį Garsijos kartelį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.